Societe Generale banka Montenegro se pridružila obilježavanju Nedjelje štednje

Societe Generale banka Montenegro se i ove godine pridružuje obilježavanju Nedjelje štednje, učešćem u tradicionalnoj akciji Centralne banke Crne Gore koja se organizuje u cilju podizanja svijesti o značaju štednje.

Ovogodišnja tradicionalna akcija obuhvata donaciju Centralne banke u iznosu od 200 eura, djeci koja su rođena od 31. oktobra do 6. novembra 2018. godine, dok će Societe Generale banka Montenegro izdvojiti dodatnih 200 eura, ukoliko roditelji djece otvore štednu knjižicu u našoj banci. Ukupna sredstva u iznosu od 400 eura biće oročena na godinu dana. Po isteku tog perioda, roditelji novac mogu podići ili ponovo položiti na štednju.

“Societe Generale banka Montenegro prepoznata je kod svih njenih štediša kao dugogodišnji garant sigurnosti. Osim štednje po viđenju i klasične oročene štednje, u ponudi banke klijenti mogu pronaći raznovrsne štedne proizvode kao što su: S OŽE Koraci koji omogućavaju korisnicima da redovnim mjesečnim uplatama na svoj štedni račun sakupe određenu sumu koju će kasnije ponovo oročiti ili iskoristit u druge svrhe. SOŽE rentna štednja koja omogućava ostvarivanje redovnog prihoda mjesečnim pripisom kamate na sredstva koja su oročena. Namijenjena je svima koji žele da čuvaju svoju ušteđevinu u banci i da na taj iznos ostvaruju redovan mjesečni prihod. SOŽE štednjica je postepena štednja namijenjena roditeljima sa ciljem da obezbijede lagodniju budućnost svojoj djeci. Roditelji uplaćuju redovne mjesečne iznose na štedni račun sve do 18. rođendana djeteta, nakon čega njihovo dijete, tada već punoljetna osoba, sredstva može iskoristiti za nastavak školovanja, ili servisiranje drugih potreba”, saopštili su iz banke.

Kan Kan progresivna štednja kao i SOŽE tip koji, prilikom svake kupovine, omogućava zaokruživanje potrošenog iznosa do 0.50, 1, 2, 5 ili 10 eura, pri čemu se razlika između potrošene i zaokružene sume direktno prenosi na tekući ili štedni račun po želji klijenta.

Check Also

Statis u partnerstvu sa kraljevićima iz Emirata, moguć ulazak Alfa Dabi fonda u Sveti Stefan

Alfa Dabi Holding (Alpha Dhabi), investicioni fond kraljevske porodice Al Nahijan iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.