WAVE istraživanje prvi put u Crnoj Gori

Dodajte komentar

Najveće globalno istraživanje društvenih medija, Wave 10, koje sprovodi svetska mreža medijskih agencija UM, ove godine po prvi put je pokrenuto i u Crnoj Gori. Ovo istraživanje otkriće navike korisnika društvenih medija u Crnoj Gori i njihove stavove, očekivanja, potrebe i ponašanje online, kao i razlike u odnosu na korisnike društvenih medija širom sveta.

WAVE je pokrenut 2006. godine i danas predstavlja najveće i najduže ovakvo istraživanje, koje se sprovodi na uzorku od više od 50.000 ispitanika u skoro 80 zemalja sveta. Rezultati ovog istraživanja značajni su za brendove jer im pomažu da sa potrošačima grade smislene, dugoročne veze.

“Ako razumemo potrebe ljudi, u prednosti smo pri kreiranju poruke koju treba poslati i izboru medijskih kanala, što doprinosi angažovanosti potrošača prema brendovima”, rekao je Ivan Čelebić, Izvršni direktor agencije UM Podgorica.

Učestvujte u ovom istraživanju klikom na link https://goo.gl/JXr96N ili saznajte više na sajtu agencije www.universalmedia.me.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *