Nedjeljni poslovni horoskop 22. oktobar – 28. oktobar

OVAN

Na početku nedjelje bolje će vam ići nezavisni projekti nego timski rad i ne dozvolite nikom da vas omete u tome. Moguće je da vas iritira neko loše okruženje ili nečija sporina, ali držite jezik za zubima i pustite da vaša djela govore umjesto vas. U četvrtak i petak ponovo ćete biti spremni da se pridružite timu – i bićete vrijedan i popularan član! Unesite svježinu i planirajte da im podignete moral. Tokom vikenda bilo da radite ili ne, posvetite se malo svojim ciljevima u karijeri. Planirajte na duže staze i krenite u akciju.

BIK

Na početku nedjelje potražite priliku da preuzmete lidersku palicu – ili bar priliku da kreirate neku. Ukoliko ste dobili važan projekat, iskoristite tu priliku i pokažite šta ste sve spremni i šta umijete. U četvrtak i petak nemojte pritiskati svog šefa (ili šefa vašeg šefa, ili klijenta, pa čak ni vašu mamu!). Autoritet zahtijeva respekt trenutno, a vi morate naučiti da se nosite sa tim (jedino ukoliko ste vi autoritet onda to i pokažite!). Tokom vikenda, moguće je da će neko sa dobrim okom za detalje primijetiti vaše sjajne sposobnosti. Možda je na pomolu jedno sjajno partnerstvo?!

BLIZANCI

Vrlo je vjerovatno da se vaše sposobnosti i spremnost neće ceniti na početku nedjelje. Ipak, nastavite da se držite rasporeda i radite male stvari kao da su najvažnije za firmu. Iako vam se to neće činiti mogućim, pokažite svoju prilagodljivost i samo sačekajte do četvrtka ili petka i vaših pet minuta. Vaša intelektualna sposobnost dolazi do izražaja i, takođe, umete na vješt način da izvučete ono najbolje iz drugih. To će biti primijećeno. Tokom vikenda ukoliko morate da radite, postarajte se da isplanirate i društveni život. Drugi vas inspirišu te to iskoristite.

RAK

Postarajte se da se riješite posrednika i da sami dođete do suštine na početku nedjelje. Ukoliko sami riješite svoje probleme, rešićete se mnogo nevolja. Zatim, ponovo pregledajte svoj raspored u četvrtak i petak. Sasvim nove mogućnosti su pred vama – locirajte ih i dobro sagledajte. Spremni ste da se uhvatite u koštac sa novim izazovima, te zašto čekati! Tokom vikenda ozbiljno posvetite vrijeme reorganizovanju posla. Ukoliko morate da radite, povedite računa o nekim osetljivim pitanjima i izbjegnite bilo kakvu raspravu.

LAV

Ove nedjelje moguć je stres na poslu, ili bar na početku nedjelje – neki oko vas nisu na nivou zadatka a treba obratiti pažnju da stotinu detalja. Budite proaktivni, dobro organizujte vrijeme i što je vrlo važno – budite pozitivni. U četvrtak i petak dobo razmislite o tome šta vas motiviše. Da, naravno da je to novac, ali postoji li još nešto – ili bi bar trebalo?! Da li volite ono što radite? Tokom vikenda, moguće je da ćete reagovati dosta emotivno na neke probleme na poslu. Vrlo je važno da prepoznate koja su to osjećanja i šta izazivaju kod vas, kao i da jednom detaljnom analizom dođete do logičnog zaključka.

DJEVICA

Na početku nedjelje bićete zaokupljeni međuljudskim odnosima. Napravite raspored izlaganja kada izađete pred šefa jer imate velike šanse za uspjeh (vaš ljubavni život takođe cvjeta!). Oko četvrtka i petka možete pronaći sasvim novu motivaciju tokom jedne fitnes vježbe – što će neverovatno pozitivno uticati na vašu produktivnost. Ukoliko vas pozove kolega sa posla da zajedno vježbate, prihvatite! Možete saznati sjajne činjenice o nekom važnom projektu ili kolegi, što će vam ići u prilog. Ove nedjelje se pozabavite i pitanjima sopstvenog marketinga, jer ono što projektujete i prikazujete drugima može uticati na vašu karijeru.

VAGA

Na samom početku nedjelje posebnu pažnju posvetite timskom radu. Ukoliko ste vi vođa tima, onda možete imati priliku da osvojite dodatne poene kod pretpostavljenih. U četvrtak i petak vaša energija biće na visokom intelektualnom nivou i veoma inovativna – budite onaj koji donosi velike ideje! Na ličnom nivou, osjećaćete se poprilično zavodljivo. Iskoristite to u svom ljubavnom životu. Što se tiče vikenda koji je pred vama, najbolje bi bilo da malo usporite. Nemojte paliti svijeću na oba kraja, jer ćete ostati u sredini.

ŠKORPIJA

Na početku nedjelje ste mirni, stabilni i organizovani. Napravite plan za ovu nedjelju i dobro obratite pažnju na mogućnosti da proširite svoju listu poznanika koja vam je bitna za karijeru, posebno u srijedu. Ukoliko imate sjajnu ideju, iskorisite prvu polovinu nedjelje da je realizujete. U četvrtak i petak moguće je da ćete samo pratiti šta je urađeno. Razlike u mišljenjima mogu vas poremetiti – držite emocije van toga. Tokom vikenda ne planirajte ništa posebno. Potreban vam je odmor i priprema za sljedeću endelju.

STRIJELAC

Budite na oprezu na samom početku nedjelje a posebnu pažnju će vam privući neko pametniji i upućeniji do vas. Pripremite se da dosta toga naučite. Pred vama je neki projekat u začetku za koji treba da odvojite vreme i dobro ga pregledate. U četvrtak i petak očekujte vaše dane, te to iskoristite. Direktno recite šta mislite i šta vam treba, jer ćete postići pozitivne rezultate. Tokom vikenda porodica ili prijatelji traže vašu pažnju. Posvetite im je i uživaćete.

JARAC

Vaša marljivost i spremnost da radite nezavisno od drugih na početku nedjelje, pomoćiće vam da pronađete izlaz, u odnosu na druge članove kolektiva. Takođe, vaše razumijevanje međuljudskih odnosa dosta vam pomaže u napredovanju. Očekujte nagradu uskoro! U četvrtak i petak uradite više istraživanja i konsultujte se po pitanju nekih važnih odluka ili kupovina. Ukoliko tražite savet od kolega, to će vam biti samo plus u njihovim očima. Tokom vikenda, nećete biti baš u stanju da uradite sve što želite. Spremite se da prednost date emicijama. Zaslužili ste!

VODILIJA

Međuljudski odnosi biće veoma pozitivni pod vašom dirigentskom palicom na početku nedjelje. Vidjećete mogućnosti za veoma velike promjene. Posjedujete veliku sposobnost da donesete rješenje tako da svi budu zadovoljni. Vaša energija ne posustaje, te bi najbolje bilo da je iskorisite u četvrtak i petak prilikom jednog pregovaranja (kada biste mogli dobiti više nego što ste i mislili). Zvijezde su uz vas. Možda ćete tokom vikenda morati uraditi neki izvještaj. Naravno, posvetite se tome, ali odvojite vrijeme u nedjelju da se odmorite i pripremite za sljedeću.

RIBE

Moguće je da vam neki prijatelj na poslu duguje nešto. Na početku nedjelje dobro se organizujte i poradite na tom prijateljstvu. U četvrtak i petak uradite neko istraživanje koje vam je potrebno, glavu gore i prionite na zadatak. Ponekad odlučnost djeluje jako pametno, ali trenutno, ukoliko dobro ne sagledate opcije ta odlučnost vam se može obiti o glavu. Ne vrhuncu ste karijere i ne dozvolite da vam neki promašaji donesu negativne poene. Tokom vikenda, posvetite se proširivanju mreže poznanika iz poslovnog svijeta.

Horoskopius.com

Check Also

Poziv studentima: Konkurs za stipendije „Najbolji iz jugoistočne Evrope“ za studijsku godinu 2021/2022

– Erste Bank AD Podgorica podržaće i ove godine „Best of South-East“ („Najbolji iz jugoistočne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *