Info dan: Regionalna agenda za investicije (RIRA)

Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER) iz Podgorice, kao partner Centra za istraživanje i kreiranje politika iz Skoplja, poziva Vas na okrugli sto “Info dan – Regionalna agenda za investicije (RIRA)” koji će se održati u četvrtak, 20. septembra, od 10:00 do 11:30 časova, u Podgorici, hotel Podgorica (ulica Svetlane Kane Radević 1). 

Info dan se organizuje u okviru projekta ‘Uspostavljanje dijaloga o regionalnoj agendi za investicije među vladinim institucijama, privatnim sektorom i organizacijama civilnog društva’, a podržan je od strane Savjeta za regionalnu saradnju (RCC).

Projekat se realizuje u šest ekonomija zapadnog Balkana i ima za cilj da uključi sve zainteresovane strane u program regionalne politike za investicije. Regionalna agenda za investicije (RIRA) jedan je od četiri stuba višegodišnjeg plana za stvaranje regionalne ekonomske zone i povezan je sa evropskom integracijom Zapadnog Balkana, implementacijom CEFTA sporazuma i Strategijom 2020 za jugoistočnu Evropu.

Prezentaciju o RIRA agendi održaće predstavnici Ministarstva ekonomije, a iskustva sa strane privatnog sektora i investitora podijeliće sa prisutnima predstavnici Privredne komore Crne Gore i Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori.

Popunjavanjem linka https://goo.gl/forms/qRsIXwxlyJfgZHtJ2 potvrđujete Vaše prisustvo na okruglom stolu. Ukoliko ste zainteresovani za uključivanje u aktivnosti izgradnje kapaciteta i dijalogu RIRA, molimo Vas da popunite i drugi dio upitnika..

Check Also

Boeing pronašao prvog kupca za avion 737 Max otkako ih je morao sve prizemljiti

Nakon što je Boeing morao prizemljiti sve svoje modele aviona 737 Max zbog porasta sumnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *