Počela izgradnja aerodromskog objekta u Tivtu

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić saopštio je danas da je počela izgradnja terminalske zgrade u Tivtu površine 1.300 metara kvadratnih.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da smo na aerodromu Tivat otpočeli izgradnju novog aerodromskog objekta od 1300m2 koji će omogućiti veći komfor putnicima, bržu i kvalitetniju uslugu kao i bolje uslove rada za naše radnike“, napisao je Orlandić na Fejsbuk profilu.

Navedeni terminal za odlazeće putnike će imati šest check-in šaltera za registraciju putnika i predaju prtljaga, kao i prostorije za predstavnike aviokompanija, službene prostorije za predstavnike policije i carine.

„ Prostor za sortiranje prtljaga je povezan sa holom za registraciju i šalterima za registraciju putnika i prtljaga preko sistema pokretnih traka koji služe za transport prtljaga. Hol za odlazak putnika je povezan sa holom za registraciju putnika i prtljaga preko zone sa rendgenima za kontrolu putnika i ručnog prtljaga i zone sa šalterima za pasošku kontroli. Rok izgradnju je sedamdesetpet dana“, zaključio je Orlandić.

Check Also

Renomirana kreditna institucija zapošljava: Saradnik za kreditnu analizu i izvještavanja prema CBCG

SARADNIK ZA KREDITNU ANALIZU  I IZVJEŠTAVANJA PREMA CBCG

Leave a Reply

Your email address will not be published.