Rubens Menin preduzetnik godine u svijetu

Rubens Menin, predsjednik i CEO kompanije MRV Engenharia proglašen je EY Svjetskim Preduzetnikom za 2018. godinu na svečanoj ceremoniji održanoj u Monte Karlu.

Rubens Menin, EY Svjetski Preduzetnik za 2018. godinu osnovao je MRV Engenharia 1979. godine, a kompanija je sada vodeći graditelj stambenih nekretnina po pristupačnim cijenama u Latinskoj Americi, što omogućava brojnim brazilskim porodicama da naprave svoj prvi korak ka useljenju u svoj dom. Kompanija zapošljava više od 24,000 ljudi i ima više od 300,000 objekata. Trenutno jedan u svakih 200 Brazilaca živi u imovini koju je izgradila kompanije MRV. Rubens Menin, prvi je EY Svjetski Preduzetnik godine sa područja Južne Amerike.

„Cilj kome sam stremio čitavog života bio je da omogućim ljudima da ostvare svoj san i imaju svoj dom. Veoma sam ponosan što sam prepoznat na ovaj način, ali rad se ne završava ovdje. Građevinska industrija je na dobroj poziciji da i dalje ima pozitivan uticaj na život građana, a nasljedstvo kompanije MRV nastaviće generacije koje dolaze“ rekao je Menin.

Ove godine u trci za najprestižnije priznanje u preduzetništvu našlo se 56 nacionalnih pobjednika i nosilaca priznanja EY Preduzetnik godine iz 46 zemalja.

Check Also

Hrvatske banke očekuju veliko slivanje novca na tekuće i žiro račune krajem godine

Ukupni depoziti kod poslovnih banaka krajem juna su iznosili 383,3 milijarde kuna (51,1 milijardu eura), …

Leave a Reply

Your email address will not be published.