Zlatan Ibrahimović je novo lice kompanije VISA

Kompanija Visa Inc. najavila je da će profesionalni fudbaler Zlatan Ibrahimović biti novo lice njene globalne marketinške kampanje za 2018 FIFA svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Kao zvanični platni sistem FIFA-e, Visa će, u saradnji sa Zlatanom, ovog ljeta omogućiti fanovima da ne propuste ni trenutak akcije, saopšteno je iz VISA-e.

“Ponosan sam što ću raditi s globalnim liderom u industriji platnih sistema. Uvijek se trudim da budem najbolji u fudbalu, a partnerstvo s kompanijom Visa to potvrđuje”, izjavio je Zlatan Ibrahimović.

Kao jedan od najtrofejnijih fudbalera svijeta, Ibrahimović je osvojio 33 trofeja u svojoj karijeri igrajući za devet timova u Engleskoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Španiji, Švedskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Smatraju ga jednim od najboljih napadača u njegovoj generaciji.

Ibrahimović nije poznat samo po svojoj vještini u sportu, već i po svom karakteru i popularnosti širom svijeta. Rođen u Švedskoj, po ocu porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a po majci iz Hrvatske, ova fudbalska legenda, ambasador Ujedinjenih nacija i preduzetnik, govori pet jezika i predstavlja oličenje globalnog Visa brenda.

Saradnja kompanije VISA i Zlatana počinje sljedećeg mjeseca.

Check Also

Od 19. jula počinju letovi između Luksmeburga i Crne Gore

Od 19. jula počinju letovi između Luksemburga i Tivta, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *