Vrijednost kriptovaluta za 9. mart: Bitcoin ponovo oko 8.000 dolara

Dodajte komentar

Bitcoin je u četvrtak ponovo pao ispod 10.000 dolara, što znači da se kriptovalute suočavaju sa svojim drugim danom opadanja. Juče u toku dana bitcoin je pao za 7,5 odsto na 9.840 dolara – sa dvodnevnim gubitkom od 13 odsto.

Druge kriptovalute, uključujući ethereum i ripple, takođe pokazuju značajne padove. Pad se javlja nakon izjave američke Komisije za hartije od vrijednosti da ako mjenjačnica trguje digitalnim sredstvima koja se smatraju hartijama od vrijednosti, ta kompanija se mora registrovati kod Komisije. Grupa je takođe rekla da se zakoni o hartijama od vrijednosti mogu primijeniti na bitcoin novčanike, piše Fortune.

Vrijednost bitcoina je i danas u padu. Najvrijednija kriptovaluta je otvorila sa vrijednosšću 9,299 dolara. najveća vrijednost je u jednom trnutku došla na 9.409 dolara dok je najniža bila 8.370 dolara. U trenutku pisanj članka vrijednost na platformi Coindeska iznosi 8,645.92 dolara.

Eter ostaje u trendu opadanja u odnosu na američki dolar i bitcoin. ETH bi mogao kratkoročno da se popravi, ali vjerovatno je da će to biti ograničeno. Vrijednost ethereuma je pala još više i smirila se ispod cifre od 780 dolara juče popodne da bi oko 11 časova po našem vremenu iznosila 674 dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *