Objavljena imena dobotnika priznanja Vision City, Vision Manager i PRO PR Info Award

Posebna komisija PRO PR Awards koja djeluje u sklopu organizacijskog odbora PRO PR konferencije danas je objavila imena dobitnika prestižnih priznanja PRO PR Awards u kategorijama Vision City, Vision Manager te PRO PR Infigo Award.

S obzirom na to da se priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager dodjeljuju gradu, odnosno menadžeru iz zemlje domaćina PRO PR konferencije, ovogodišnji dobitnici u spomenutim kategorijama su Grad Novi Sad te Andrej Jovanović, generalni direktor kompanije „Moji brendovi“. 

Vision City priznanje se dodjeljuje gradu čije rukovodstvo je prepoznalo važnost kontinuiranog upravljanja komunikacija u svrhu ostvarivanja pozitivnog imidža i publiciteta i u inostranstvu, dok je priznanje Vision Manager namijenjeno menadžeru u zemlji domaćinu koji razumije važnost profesije odnosa s javnošću za potrebe brendiranja, marketinga i promocije svojih proizvoda i usluga u zemlji i inozemstvu.

Prošle godine, utemeljeno je i posebno priznanje PRO PR Infigo Award koje dodjeljuje predsjednik organizacijskog odbora, Danijel Koletić, a namijenjeno je pojedincu koji je na poseban način doprinio razvoju komunikacijske industrije. Ovogodišnja dobitnica ovog prestižnog priznanja je Marija Vićić, direktorica korporativnih komunikacija I&F McCann grupe.

Svečana dodjela priznanja održat će se 13. aprila 2018. godine u hotelu Mona na Zlatiboru u Srbiji, u sklopu 16. PRO PR konferencije. Tom prilikom, biće uručena i priznanja za preostalih 23 dobitnika čija su imena objavljena početkom ove godine, poručuju iz organizacijskog odbora PRO PR konferencije i PRO PR Awards.

Check Also

U Herceg Novom do sada ostvareno 86 odsto turističkog prometa

U Herceg Novom trenutno boravi 27.766 gostiju i upoređujući sa istim datumom iz 2019. to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *