Nakon Beograda Karisma se predstavlja u Berlinu i Moskvi

Dodajte komentar

Međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts sa uspjehom je svoju ponudu predstavila na Sajmu turizma u Beogradu, manifestaciji koja slovi za najznačajniju u ovom dijelu Evrope.

“Karisma je na beogradskom sajmu imala svoj štand, koji je bio izuzetno posjećen, a naravno, učešćem je data podrška kompletnoj turističkoj ponudi Crne Gore. Na sajmu su predstavljene specijalne ponude grupe za Crnu Goru, a ove godine, posjetioci štanda Karisme, veoma su se interesovali i za ponude koje grupa ima na Karibima. Inače, ovogodišnje interesovanje za odmor u Ulcinju, u okviru Karisminog projekta Holiday Village Montenegro, prevazilazi sva očekivanja i očekuje se da prosjek popunjenosti bude minimalno 85% za cijelu sezonu”, kažu iz kompanije.

Kako su apostrofirali, važno je napomenuti da je turistička sezona koju pokrivaju hoteli Karisme značajno duža nego što je uobičajeno u ovom dijelu Crne Gore i da traje od sredine maja do sredine oktobra. Gosti u najvećem broju dolaze iz Zapadne Evrope, u partnerstvu Karisme sa najvećim svjetskim turoperatorom TUI. Dodatno ohrabruju zapaženi rezultati koje je Karisma, do sada, postigla poslovanjem u hotelu Wind Rose u Baru, koji obara sve rekorde kada je booking u pitanju

“Kao što smo i ranije iskazivali, iskreno smo ubijeđeni da su potencijali Crne Gore u sektoru turizma ogromni, i, nakon juče završenog sajma turizma u Beogradu, dodatno uvjereni u konstantan napredak turističke ponude Crne Gore. Zato strateški i planiramo sve naše nastupe sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore“, istakao je direktor za razvoj grupacije Karisma, Nemanja Kostić.

Na zajedničkom štandu sa NTO Crne Gore, Karisma će od 7. marta nastupati na ITB-u u Berlinu, a od 13. marta na sajmu MITT u Moskvi.

“Svojim učešćem u koordinaciji sa institucijama države Karisma Hotels & Resorts, kao i do sada, doprinosi uspješnoj promociji Crne Gore na svjetskoj turističkoj mapi i upoznavanju velikog broja renomiranih profesionalaca iz svijeta turizma sa potencijalima koje Crna Gora nudi”, zaključili su iz kompanije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *