Nedjeljni pregled kriptovaluta

Dodajte komentar

Vikend za nama nije bio povoljan za tržište kriptovaluta. Sa vrijednošću bitcoin-a još jednom ispod 10.000 dolara, nestabilnost tržišta se samo intenzivirala kako je vrijeme odmicalo.

Nije sasvim iznenađujuće što vidimo da vrijednost bitcoin-a prolazi kroz još jedan turbulentan period. Ovakav teren se priprema već nekoliko dana, naročito kada je vrijednost bitcoin-a prešla cifru od 10.000 dolara. Čini se da vodeća kriptovaluta jednostavno ne može da se stabilizuje trenutno, s obzirom da trend opadanja ne popušta. Tokom proteklih sedam dana vidjeli smo vrijednost bicoina na skoro 12.000 dolara. Takav snažan rast ne može da se desi bez korekcije koja slijedi ubrzo posle, a to je način na osnovu kog tržište kriptovaluta funkcioniše. Od kada je bitcoin skoro pa došao do 12.000 dolara, vidjeli smo da se vrednsot bitcoina sve niže spuštala iz dana u dan, piše The Merkle. U subotu, jedan bitkoin je vrijedeo nešto više od 9.750 dolara, dok je u noći između nedjelje na ponedeljak njegova vrednost iznosila 9.683,2 dolara, prema Coindesk-u.

Bitcoin je prošlu nedelju započeo sa cifrom od 10.870,7 dolara u ponedjeljak 19. februara. U trenutku pisanja članka njegova vrijednost je iznosila 9,487.22 dolara, na platformi Coindeska.

Početak nedjelje ethereum je otvorio sa vrijednošću od 963,01 dolara, a u utorak njegova vrijednost je iznosila 965,5 dolara. Danas je njegova vrijednost nešto preko 850 dolara.

(PCPress, Bankar.me)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *