Savka Darmanović novi izvršni direktor Novog duvanskog kombinata

Dodajte komentar

Menadžment kompanije Novi duvanski kombinat AD Podgorica naimenovao je za novog izvršnog direktora gospođu Savku Darmanović, diplomiranog ekonomistu.

Darmanović je prethodno radno iskustvo sticala u Poreskoj upravi, u kojoj je radila 14 godina, a zatim u sektoru osiguranja, u kojem je provela više od deceniju. Prije nove pozicije u Novom duvanskom kombinatu, Darmanović je obavljala posao direktora finansija u Generali Osiguranje Montenegro.

Bogato radno iskustvo, odlično poznavanje domaćeg tržišta i propisa, kao i uspjeh na upravljačkim pozicijama preporučili su Darmanović za poziciju izvršnog direktora Novog duvanskog kombinata. Imenovanjem lokalnog predstavnika na ovu odgovornu poziciju i uoči skorog otvaranja fabrike menadžment kompanije želi da učvrsti temelje budućeg uspješnog poslovanja Novog duvanskog kombinata.

Prethodno je na poziciji izvršnog direktora kompanije bio Gabriele Arveda, koji će ostati zaposlen u firmi i nastaviti svojim bogatim međunarodnim iskustvom da doprinosi razvoju Novog duvanskog kombinata Podgorica.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *