“Samsung” predstavio Galaxy A8 (2018)

“Samsung Electronics” najavio je najnoviji uređaj u svojoj Galaxy A seriji: Galaxy A8(2018). Uređaj ima dvostruku prednju kameru, veliki beskonačni ekran i nevjerovatni ergonomski dizajn koji se oslanja na iskustva naslijeđena iz dizajna premijum “flegšip” modela. Uz dodatne funkcije za svakodnevne potrebe, Galaxy A8(2018) je elegantniji, praktičniji i lakši za upotrebu nego ikada ranije.
“Izlaskom Galaxy A8(2018) na tržište, svojim korisnicima donosimo njihove omiljene funkcije sa naših najnaprednijih telefona, kao što su beskonačni ekran i naša prva dvostruka prednja kamera sa Live Focus funkcijom, na našu Galaxy A seriju, koja je već poznata po svom premijum dizajnu”, izjavio je Junho Park, potpredsjednik globalnog planiranja proizvoda u Diviziji za mobilne komunikacije kompanije Samsung Electronics.

Korisnici će moći snimiti jasne i oštre selfije pomoću zadnje kamere od 16 MP F1.7 i dvostruke prednje kamere od 16MP+8MP F1.9, bez obzira gdje se nalazite ili šta radite. Dvostruka prednja kamera sačinjena je od dvije odvojene kamere, tako da možete da se odlučite za jednu ili drugu u zavisnosti od toga kakav ste selfie imali u vidu – od krupnog plana sa pozadinom do portreta sa jasnom i bistrom pozadinom.

Bilo da je dan ili noć, napredna kamera obezbjeđuje da su slike koje snimate oštre, čak i u uslovima slabog osvjetljenja. Novi uređaj vam takođe omogućava da svoje slike u potpunosti prilagodite svojim zahtjevima, pomoću zabavnih opcija kao što su dodavanje naljepnica na vaše selfije ili naglašavanje ekstravagantnog jela pomoću Food Mode programa za slikanje hrane.

Drhtavi video snimci snimljeni nestabilnom rukom postaće stvar prošlosti uz tehnologiju stabilizacije video dititalne slike (VDis), a uz dodatu funkciju “hyperlapse” sada možete da snimate video snimke koji bilježe protok vremena koji vam omogućavaju da ispričate još duže priče.

Kada je riječ o gledanju filmova ili igranju igara, najnoviji Galaxy A8(2018) uređaj postaviće novi standard za neometano iskustvo uživanja u vizuelnim sadržajima. Beskonačni ekran prostire se dalje od okvira telefona donoseći ekran sa impresivnom razmerom od 18,5:9 , tako da sada možete da vidite scene preko cijelog svog ekrana i time dobijete ultimativni kinematografski doživljaj.

Uz ovaj uređaj, bićete stalno obaviješteni putem funkcije “stalno uključen ekran” (Always On Display), što znači da možete samo da bacite pogled na svoj telefon i vidite te informacije bez otključavanja telefona. Uz funkciju Samsung Pay , više nema potrebe da nosite svoj novčanik sa sobom kad izlazite.

Galaxy A8(2018) biće dostupni početkom januara 2018. godine.

Check Also

Stigao Google Pixel 4a

Google Pixel 4a je konačno stigao i prema navodima stranih medija, ima sve karakteristike Pixel …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *