Societe Generale Igalo Herceg Novi

Ekspozitura Societe Generale banke preseljena iz Igala na novu lokaciju u Herce Novom

Ekspozitura Societe Generale banke Montenegro preseljena je iz Igala na novu lokaciju u Herceg Novom, u ulici Njegoševoj br. 64.Ekspozitura se nalazi na mnogo ljepšoj i pristupačnijoj lokaciji, a radi se i o prostranijem ambijentu što će doprinijeti poboljšanju kvaliteta usluge klijentima banke.

Ekspozitura je uređena u skladu sa najnovijim standardima Societe Generale Grupe uz značajno unaprijeđen dizajn enterijera. U objektu su postavljeni elementi za savladavanje arhitektonskih barijera, koji uključuju i taktilne površine za slabovide osobe, kako bi se svima omogućio lakši pristup i prijatan boravak u ekspozituri.

“Klijenti će od sada imati priliku da se o najnovijim proizvodima banke informišu i putem displeja koji je postavljen u izlogu ekspoziture banke, a za njih je pripremljen i poseban e-Space prostor u kojem će moći da isprobaju i uvjere se u prednosti našeg elektronskog i mobilnog bankarstva”, najavljuju iz banke.

Ekspozitura će raditi od 8 do 15 časova radnim danima, a subotom od 8 do 13 časova.

Check Also

Đukanović u Upravnom odboru Saveza energetičara

Predsjednik Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG), Milutin Đukanović, izabran je nedavno za člana Upravnog odbora Saveza …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *