Wizz Air ponudila još novih fleksibilnih usluga putnicima

Dodajte komentar

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas predstavlja svoju novu “Flexible Travel Partner” uslugu, koja omogućava putnicima da prave rezervacije bez imena svih putnika. Ova inovativna usluga je osmišljena za putnike koji žele da rezervišu sebi putovanje čuvajući povoljnu cenu koju su pronašli, iako još uvek nisu sasvim sigurni sa kim bi putovali.

Kada se kupi ova dodatna usluga nazvana “Flexible Travel Partner”, WIZZ-ovi putnici samo treba da ostave ime jednog od njih u rezervaciji i da u isto vrijeme rezervišu do devet sedišta ukupno bez potrebe da navode imena ostalih putnika. Putnik na koga se vodi rezervacija kasnije u bilo kom trenutku može dodati imena ostalih putnika pristupajući svojoj rezervaciji. ali to može da uradi najkasnije do početka vremena predviđenog za online prijavu za let (online check-in). Wizz Air-ova nova “Flexible Travel Partner” usluga je dostupna već od danas po doplatnoj ceni od 1250 dinara po putniku, po letu. Sve dodatne informacije o ovoj usluzi i njenim uslovima i pravilima možete pronaći na sajtu: https://wizzair.com/en-gb/information-and-services/wizz-services/flexible-travel-partner

“Wizz Air stalno teži da poboljša svoje usluge i proizvode koje nudi kako bi što bolje odgovorio na zahteve svojih štedljivih putnika, omogućavajući im više fleksibilnosti tokom procesa rezervacije karte. Današnjom objavom nastavljamo sa lepim vestima nakon nedavnog predstavljanja Wizz Air-ove inovativne “Fare Lock” usluge koja omogućava putnicima da sačuvaju dobru cenu karte na period od 48 sati. Aviokompanija takođe nudi brojne druge usluge kojima pomaže putnicima da dobiju što više tokom svog putovanja sa WIZZ-om. Svi detalji o ovim uslugama su dostupni na sajtu wizzair.com“, kazali su iz kompanije.

Džordž Mihalopulos (George Michalopoulos), komercijalni direktor Wizz Air-a, je izjavio:

“Slijedeći nedavno predstavljenu Fare Lock uslugu, ponovo imamo zadovoljstvo da objavimo još jednu inovativnu uslugu u našoj, stalno rastućoj ponudi. Fleksibilnost postaje izuzetno važna kada se planiraju kako poslovna putovanja tako isto i odmori. Sa novom Flexible Travel Partner uslugom putnici mogu da odlože odluku sa kim će putovati sve do posljednjeg trenutka, a da u isto vrijeme sačuvaju najnižu moguću cijenu. Nastavićemo da pratimo navike naših putnika i da osmišljavamo nove proizvode kojima možemo da zadovoljimo njihove potrebe”.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *