Nekretnina nedjelje: Luksuzna kuća na drvetu u Meksiku

U srcu Meksika, usred džugle i nadomak Punta Sajulita plaže, ova prostrana kuća od 457m2 našla je svoje mjesto u krošnjama masivnog drveta. U skladu sa tim, materijal koji preovladava u njoj jeste upravo drvo, što daje autentičan šmek ovom mjestu.

Kuća se sastoji ne od jednog, već dva nivoa otvorenog tipa, te svjetlost dopire u svaku sobu. Sigurnost je zagarantovana – sam ulaz u kuću može se sklopiti i ubaciti unutra, tako sprečavajući ulazak nepoželjnih gostiju. Privatnost je dodatno obezbijeđena takozvanim ”harmonika vratima”, sklanjajući stanare od radoznalih pogleda.

Na dva nivoa smještene su tri spavaće sobe sa dva kupatila, dok postoji mogućnost brzog kreiranja dodatne sobe u slučaju da dođe više gostiju (bila bi prava šteta ne podijeliti ovakav prizor sa drugima, zar ne?). Kuća je opremljena i multifunkcionalnom kuhinjom dostojnom čak i najboljih kulinarskih majstora. Na nju se nadovezuju trpezarija i terasa, obe u potpunosti opremljene za ručavanje.

Ova kuća pretvara svoje zakupce u majstore za zabave. Na tri terase postavljeno je dovoljno mjesta za preko 50 ljudi, dok se na prvom nivou nalaze čak i bazen i đakuzi, pravi spas za vrele meksičke dane. Malo dalje nalazi se i roštilj na otvorenom, u slučaju da gosti ogladne.

 

Check Also

Počinje prodaja savitljivih LG OLED televizora

Nakon nekoliko godina testiranja i prikazivanja po sajmovima, LG je konačno zvanično počeo prodaju svojih „urolanih“ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *