Rodjendan Lovćen banke: Donirali bolnički krevet Institutu za bolesti djece

1 komentar

Povodom svog jubileja, tri godine od osnivanja, Lovćen banka je za potrebe Odjeljenja intenzivne terapije Instituta za bolesti djece (IBD) donirala električni bolnički krevet sa anti-dekubitalnim  visokoelastičnim dušekom.

Krevet ima četiri motora za električno podešavanje visine i položaja tijela. Podešavanje se obavlja pomoću komandi koje se nalaze na spoljasnjoj i unutrasnjoj strani bočne stranice kreveta, kao i preko ručne kontrolne table.

Svečana primopredaja obavljena je danas u Institutu za bolesti djece. U ime Lovćen banke prisutnima se obratio Dejan Bojanić, šef odjeljenja za marketing.

Lovćen banka AD Podgorica, danas obilježava svoj jubilej, tri godine od osnivanja i tim povodom, odlučili smo da doniramo bolnički krevet najviše klase, sa četiri motora, za potrebe Kliničkog centra Crne Gore. Donacijom je Lovćen banka željela da da svoj skromni doprinos i na taj način pomogne funkcionisanje Odjeljenja intenzivne terapije Instituta za bolesti djece. Vjerujemo da će najsavremeniji bolnički krevet, pomoći pri efikasnijem zbrinjavanju malenih pacijenata i doprinijeti boljim uslovima u ovoj važnoj ustanov”, rekao je Bojanić naglašavajući da društveno odgovorno poslovanje zauzima značajno mjesto u poslovanju banke.

Društveno odgovorno poslovanje zauzima značajno mjesto u Kodeksu poslovnog ponašanja Lovćen banke, tako da tome posvećuju pažnju kako Akcionari,  tako Uprava i zaposleni u banci. Stoga, kad god smo u prilici organizujemo društveno odgovorne akcije kako bi pomogli lokalnoj zajednici i društvu u cjelini”, kazao je Bojanić obećavši da će ovakvih akicja i u narednom period biti još više.

U ime Instituta za bolesti djece i Kliničkog centra Crne Gore na vrijednoj donaciji zahvalio se dr Draško Nikčević, direktor Pedijatrijske klinike IBD-a. On je u ime KCCG gdinu Bojaniću uručio zahvalnicu.

Najsrdačnije vam se zahvaljujem na poklonu u ime svog kolektiva, IBD, KCCG i u ime pacijenata. Posebno me je obradovalo što ste, za vas radosne trenutke kao što su tri godine od osnivanja banke, odlučili da proslavite zajedno sa nama, čime ujedno šaljete poruku da je lični uspjeh manje vrijedan ukoliko nije na dobrobiti drugih, u ovom slučaju pacijenata Odjeljenja intenzivne terapije. Čestitam Vam jubilej, uz želju da se i ubudujuće okupljamo istim povodom“ kazao je dr Nikčević.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Samo su Luka Bar za vrijeme bivseg direktora i CB CG za vrijeme loseg ministra finansija a sadasnjeg guverenra uradili ovako neposlovnu i nepristojnu stvar. Kada se pomogne djeci, cak i institutciji koja se bavi djecom, to nije predmet reklamiranja. Drustvena odgovornost je tiha umjetnost ozbiljnih poslovnih subjekata.
    Bilo bi sramota, da nije ocekivano od neprofesionalnih bankarskih sluzbenika. Pa da su opremili ukupnu bolnicu krevetima, ni tada to ne bi bilo dostojno da je predmet odvratne reklame a sto prilog u dnevniku plasticno potvrdjuje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *