Inovativna crnogorska aplikacija: Klikom do mjesta na omiljenoj plaži

Summer aplikacija rješava probleme turista vezane za pronalazak najboljih plaža na našem primorju, nudeći rezervaciju i online plaćanje ležaljki na istim.

Summer je kreiran kako bi turistima olakšao boravak na crnogorskom primorju, pružajući različite digitalne servise. Za ovu sezonu, pokrenuta je prva verzija aplikacije, savremenog dizajna i dopadljivog korisničkog iskustva, koja omogućava rezervaciju i online plaćanje ležaljki na plažama. Cilj projekta je da se, kroz olakšanje procesa zakupa ležaljki i promociju plaža širom crnogorskog primorja, doprinese poboljšanju turističke ponude naše zemlje.

“Cjelokupni Summer projekat, pored softverske komponente (web aplikacija, mobilna aplikacija za iOS i Android), podrazumijeva i hardversku komponentu u vidu pametnih bova i solarnih panela za punjenje mobilnih telefona na suncobranima, razvijenih u saradnji sa BIO-ICT Centre of Excellence i Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta Crne Gore. Tri pametne bove će već u avgustu biti postavljene na različitim lokacijama na crnogorskom primorju, kroz saradnju i ugovor sa JP Morsko dobro. One će biti povezane sa aplikacijom, te će korisnicima u realnom vremenu biti dostupne informacije o temperaturi vode, vazduha i UV zračenju”, navode kreatori aplikacije.

Sve zainteresovane plaže mogu se besplatno priključiti aplikaciji i na taj način postati dio ponude.

Prva verzija aplikacije sa dijelom funkcionalnosti (rezervacija i plaćanje ležaljki), može se besplatno preuzeti sa Play i App Store-a, dok će se novi servisi postepeno uvoditi do kraja ljeta.

Summer možete preuzeti na https://play.google.com/store/apps/details?id=me.amplitudo.summer i https://itunes.apple.com/hr/app/summer-me/id1263507801?mt=8 , a za sve informacije posjetite www.summerapp.me ili www.facebook.com/summerapp.

Check Also

Ryanair se žalio Sudu EU zbog državne pomoći za Croatia Airlines

Lowcost avio kompanija Ryanair podnio je žalbu Opštem sudu Evropske unije protiv odluke Evropske komisije …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *