Vladimir Vulić na TEDxZagreb: Tri savjeta za biznis u šortsu

Najveći TEDx događaj u regionu, TEDxZagreb, održan je 15. maja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i okupio je više od hiljadu entuzijasta. Na ovogodišnjem događaju, organizovanom pod nazivom „BUILD.FUTURE.NOW.“, dvadeset odabranih pojedinaca je ispričalo svoje priče o tome kako su pozitivnim pristupom prema svijetu i životu uspjeli da ostvare svoje snove i tako izgradili temelje za bolju budućnost.

Vladimir Vulić, kao jedini Crnogorac na TEDxZagreb, predstavio se govorom pod naslovom “Tri savjeta za biznis u šortsu”, u kojem je govorio o prednostima savremenog načina rada na daljinu i ponudio savjete za vođenje uspješnih timova.

Vladimir Vulić,  suosnivač NVO Digitalizuj.me redovan je predavač na konferencijama i korporativnim događajima. Teme o kojima govori su biznis strategija, liderstvo, upravljanje inovacijama i promjenama, preduzetništvo i društveni mediji. Programski je direktor konferencije Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi. Ima i 12 godina iskustva kao predavač Strategijskog menadžmenta na Ekonomskom fakultetu Podgorica.

Govorio je na konferencijama u više od 10 država širom svijeta, od Perua do Poljske, a poznat je po dinamičnom i zabavnom stilu prezentovanja.

Bio je TEDx govornik dva puta, uključujući i govor na TEDx Zagreb pred 1.000 učesnika.

U nastavku odgledajte video sa TEDx-a i poslušajte Vanjin bonus savjet.

 

Check Also

Danas konsultativno saslušanje guvernera CBCG

Konsultativno saslušanje guvernera Centralne banke (CBCG), Radoja Žugića, povodom sprovođenja moratorijuma na otplatu kredita održaće …

One comment

  1. Bravo. Svaka cast iako su braca Vulic vrijedniji i od ukupnog koncepta TED-a, malo zagubljenog u laznom elitizmu.
    Ali, jeste lekcija traljavoj Ekonomiji, odakle su sjajnu bracu izbacili zbog nekakvih smijesnih procedura oko partijskih akademskih titula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *