Skupština akcionara HG Budvanska rivijera izabrala odbor direktora

Za novi sastav odbora direktora hotelske grupe Budvanska rivijera ponovo su izabrani Saša Radović i Draško Krivokapić, kao predstavnici Vlade, Ratko Vukotić Fonda PIO i Vladimir Sekulić, koji predstavlja MK Kornere. Dosadašnjeg predstavnika Strateksa u odboru direktora Branka Popovića zamijenio je Jovan Purar.

Na jučerašnjoj 15. redovnoj sjednici Skupštine akcionara hotelske grupe Budvanska rivijera u hotelu Mogren su usvojeni godišnji finansijski iskazi uz izvještaj o poslovanju i raspodjeli dobiti za2016. godinu i izvještaj nezavisnog revizora.

Za ovogodišnjeg revizora izabrali su podgoričku kancelariju KPMG-a. U izvještajima o poslovanju Hotelske grupe 2016. godina je svrstana u red uspješnijih obračunskih perioda u posij ednjih nekoliko godina. Kompanija je, prema izvještaju koji je dostavljen Komisiji za hartije od vrij ednosti, prošlu poslovnu godinu završila sa milion eura dobiti prije oporezivanja.

Check Also

Održana redovna godišnja Skupština akcionara Crnogorskog Telekoma

Na današnjoj redovnoj Skupštini akcionara Crnogorskog Telekoma a.d, održanoj u Podgorici, usvojeni su Finansijski izvještaj …

One comment

  1. A kako je predstavnik MK Grupe (CEO) je predstavnik Stratex-a?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *