Veličković savjetnica potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku

Vlada je za savjetnicu potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem imenovala Sandru Veličković, raniju sekretarku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije. Dispozitiv ovog rješenja objaviće se u „Službenom listu Crne Gore“.

Potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem, na osnovu člana 16 Uredbe o Vladi Crne Gore, podnio je Vladi Crne Gore predlog da imenuje na mjesto savjetnice potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem, mr Sandru Veličković, raniju sekretarku Ministarstva za informaciono društvo i telekomunikacije”, saopštava se iz Vlade Crne Gore

U obrazloženju predloga je naveo, da s obzirom na dosadašnji rad predložene kandidatkinje, njene stručne i druge radne sposobnosti, smatra da ispunjava sve uslove da se imenuje na pomenutu funkciju, pa predlaže da Vlada ovaj predlog usvoji.

Vlada Crne Gore je razmotrila i prihvatila predlog rješenja Komisije za kadrovska i administrativna pitanja I donijela rješenje o imenovanju mr Sandre Veličković za savjetnicu potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem.

Check Also

Švajcarski planinski trezor za čuvanje bogatstva

Švajcarska, nadaleko poznata kao bastion diskretnog, sigurnog bankarstva, uskoro će svjetskim bogatašima ponuditi još jedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *