Čak 3 miliona kompanija vodi biznis uz pomoć Google aplikacija

Dodajte komentar

Nije tajna da preduzetnici i vlasnici malih i srednjih kompanija vole Google alate, kada je u pitanju vođenje njihovog biznisa, kao što su G Suite ili Google Apps for Work, i to najviše zbog jednostavnosti i opšte upoznatosti sa alatima kao što su Gmail, Calendar, Google Drive i slično.

Prema posljednjim podacima koje je sa investitorima podelio CEO Googlea, Sundar Pičai, profesionalne usluge ove kompanije sada koristi gotovo 3 miliona biznisa što predstavlja gotovo milion više od broja zabilježenog 2015. godine.

Pičai smatra da ovaj paket profesionalnih usluga svoju popularnost među većim kompanijama duguje Sundar upravo sigurnosti platforme koju Google pruža svojim korisnicima, no tom spisku može se pridodati i fokusiranost kompanije na osiguravanje što većeg broja partnerstava sa third-party service provajderima.

Nije tajna da Google ulaže sve veće napore u osvajanje profesionalnog dela tržišta, predstavljajući nove alate i servise za još veći broj kompanija – bilo da je u pitanju G Suite paket ili Googleova profesionalna cloud platforma koja je predstavljena prošlog septembra pod imenom Google Cloud.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *