Dreammontenegro.com dobitnik prestižne International Property Awards nagrade za najbolji sajt za nekretnine u Evropi

Dodajte komentar

Sajt dreammontenegro.com, koji je za potrebe kompanije Dream Estates Montenegro uradio studio za interaktivni dizajn Fleka iz Podgorice, osvojio je prestižnu International Property Awards nagradu za najbolji sajt za nekretnine u Evropi. Ceremonija dodjele nagrada je održana u ponedjeljak, u hotelu “Savoy” u Londonu, u prisustvu uticajnih zvanica iz cijelog svijeta. Ovo je drugo International Property Awards priznanje za dreammontenegro.com, nakon proglašenja za najbolji sajt agencije nekretnina iz Crne Gore za 2015/2016. godinu.

“Značaj ove nagrade je i u tome što je dodjeljuje međunarodni žiri sastavljen od eksperata iz struke koji su, prilikom odlučivanja, razmatrali mnoge karakteristike prijavljenih sajtova (dizajn, inovativnost, originalnost, posvećenost razvoju itd.)”, istakli su iz kompanija Dream Estates Montenegro i Fleka .

International Property Awards priznanja (https://propertyawards.net/) su utemeljena 1995. godine i danas predstavljaju najvažniju globalnu nagradu koja se dodjeljuje kompanijama za najviša dostignuća iz svih sektora industrije nekretnina.

Pogledajte kako su u studiju za interaktivni dizajn Fleka predstavili nagrađeni projekat: https://www.fleka.me/me/portfolio/dream-estates

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *