Direct Media obilježila 15. godina poslovanja

U prisustvu brojnih zvanica iz cijele Evorope, predstavnika vodećih internacionalnih i domaćih korporacija, medijskih kuća, marketinških agencija i zaposlenih iz osam zemalja gdje posluje, Direct Media sistem proslavio je u Beogradu 15 godina uspješnog poslovanja.

Žurka za koju se tradicionalno traži pozivnica više i ove godine je nadmašila očekivanja zvanica. U beogradskom klubu Lobby 777, više od hiljadu gostiju Direct Media sistema zabavljalo se do duboko u noć, uz bend Euterpa i Big Band, trubački orkestar Dejana Petrovića. Na otvorenom rođendanskom trgu u dvorištu kluba, gosti su uživali u slavljeničkoj atmosferi i prazničnim delicijama.

 

Regionalna ekspanzija, pomjeranje granica u industriji oglašavanja i društveno odgovorno poslovanje, obiljeležili su prvih petnaest godina najvećeg medijskog sistema u regionu Jugoistčne Evrope”, kazali su iz kompanije.

Direct Media nastala je 2001. godine u Srbiji, kao medijska agencija godinama nagrađivana za uspješnost u poslovanju, a danas posluje i u Crnoj Gori, Bosni i Hecegovini, Makedoniji, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji, i Bugarskoj.

Ovo je proslava  zajedničkog liderstva, titule stečene za 15 godina kontinuiranog uspeha Direct Medije i svih naših partnera,“ istakao je Jovan Stojanović, direktor Direct Media Srbija.

Kroz stalno usavršavanje ekspertize i interni razvoj alata, uspjela je da postavi najviše standarde u medijskom oglašavanju u cijelom regionu, uprkos činjenici da ne pripada lancu globalnih agencija. Među brojnim inovacijama koje je uvela na tržište medija i oglašavanja su novi oglasni formati, poput prvih TV bampera u Srbiji i prve Augmented reality oglasne kampanje u regionu.

Našu veliku posvećenost poslu i profesionalnost zaposlenih su prepoznali I brojni klijenti, zbog čega smo i uspjeli da sve ove godine budemo lideri na tržištu. Nadamo se da ćemo i u narednim godinama opravdati njihovo povjerenje i nastaviti saradnju na obostrano zadovoljsto“, izjavio je Dragan Markešić direktor Direct Meda Crna Gora.

Direct Media je prepoznata i kao društveno odgovorna kompanija, koja je do sada u zemljama u kojima posluje realizovala brojne volonterske akcije. Podsjećamo, Direct Media Crna Gora donirala je 100 sadnica i u saradnji sa „Udruženjem ljubitelja Gorice i prirode“ i Zelenilom organizovala akciju pošumljavanja brda Gorica

Check Also

Prosječna zarada u junu 530 eura

Prosječna zarada (bruto) u junu u Crnoj Gori iznosila je 792 eura, dok je prosječna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *