Arnn grupa i Starwood hotels and resorts hotelska grupacija potpisuju ugovor

Dodajte komentar

Arnn grupa i Starwood hotels and resorts hotelska grupacija (Four Points by Sheraton, Kolašin & The Westin Kolašin Resort) danas će u Podgorici potpisati ugovor o saradnji.

Kako je saopšteno, Arnn grupa je posvećena uspostavljanju i razvoju inovativnih, pionirskih i trajnih preduzeća sa poslovnim aktivnostima u oblasti trgovine, prerađivačke industrije, business holdinga, usluga i ugostiteljstva u Maleziji, Bangladešu, Singapuru, Australiji i Crnoj Gori. Njihovi ciljevi uključuju doprinose društvenoj i ekonomskoj dobrobiti zajednice u kojoj posluju.

Starwood Hotels & Resorts Worldwide, je jedna od vodećih američkih hotelskih grupacija sa preko 1.300 objekata u oko 100 zemalja i sa oko 188.000 zaposlenih u objektima u svojem vlasništvu.

Potpisivanju će prisustvovati Branimir Gvozdenović, ministar održivog razvoja i turizma, g-đa Margaret Ann Uyehara, ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Alim Chowdhury, predsjednik ARNN Grupe, Robert Koren, potpredsjednik Starwood Hotels and Resorts i regionalni direktor za Južnu Evropu, Mr. Abdullah Al Mamun, generalni menadžer Four Points by Sheraton Kolašin.

Ski-cen­tar „Ko­la­šin 1450“ pot­pi­sao je ugo­vor sa Ko­la­šin Re­sort & Spa za ur­ba­ni­stič­ku par­ce­lu na ko­joj je pred­vi­đna iz­grad­nja kon­do ho­te­la, kao i za ur­ba­ni­stič­ke par­ce­le na ko­ji­ma je pred­vi­đe­na iz­grad­nja pr­vih 13 tu­ri­stič­ko smje­štnih ka­pa­ci­te­ta, najavio je ranije Bo­ban Šće­pa­no­vić, di­rek­tor ski-cen­tra.

Naš no­vi part­ner se oba­ve­zao da će u ro­ku od 18 mje­se­ci za­po­če­ti iz­grad­nju kon­do ho­te­la, pre­ma do­bi­je­noj gra­đe­vin­skoj do­zvo­li u skla­du sa de­talj­nom raz­ra­dom lo­ka­li­te­ta Ko­la­šin 1450 i u skla­du sa pro­stor­nim pla­nom po­seb­ne na­mje­ne Bje­la­si­ca i Ko­mo­vi. Svi pri­ho­di bi­će re­in­ve­sti­ra­ni u Ski Ri­zort Ko­la­šin 1450. Ko­la­šin Ri­zort & Spa pregova­ra sa jed­nim od naj­ve­ćih svjet­skih la­na­ca u ho­tel­skoj in­du­stri­ji. Isti dan na­kon pot­pi­si­va­nja ugo­vo­ra, naš part­ner je do­veo pred­stav­ni­ka Star­vud kom­pa­ni­je ko­ja je, pre­ko jed­ne od svo­jih fir­mi, za­in­te­re­so­va­na da upra­vlja ho­te­lom ko­ji će se na­la­zi­ti na na­šem ski­ja­li­štu“, na­ja­vio je Šće­pa­no­vić.

Starwood Hotels & Resorts, pre­ko svo­jih 10 fir­mi, upra­vlja sa pre­ko 1.270 ho­te­la u 100 ze­ma­lja svi­je­ta. Ve­ći­na bren­do­va ko­ji su u vla­sni­štvu Starwood su svjet­ski po­zna­ta kao što su St.Re­gis, The Lu­xury Col­lec­tion, W Ho­tels, Se­ra­ton, Wstin, Le Me­ri­dien, Tri­u­te Port­fo­lio, Fo­ur Po­ints by She­ra­ton, Aloft i Ele­ment.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *