Uručeni ključevi od stana dobitniku glavne premije u velikoj Erste nagradnoj igri

Dodajte komentar

Dobitnik glavne premije u velikoj nagradnoj igri Erste banke „Sa Erste karticom pravom do krova nad glavom“- Valentin Sljusarenko, i zvanično je vlasnik stana u podgoričkom City kvartu. Sljusarenku je ključeve od stana uručila direktorica Direkcije podrške prodaji u Sektoru stanovništva Erste banke,Ljiljana Stijepović.

Sljusarenko je klijent Erste banke već četiri godine, od kada se iz Ukrajine doselio u Crnu Goru, zbog posla. Već prvog dana boravka u Crnoj Gori otvorio je račun u filijali Tivat.

Stan u City kvartu je njegova prva nekretnina u Crnoj Gori. Njegova supruga i dvoje djece su se nedavno preselili u Crnu Goru i tu će nastaviti da žive.

Erste banka je u saradnji sa MasterCardom od jula prošle do kraja marta ove godine organizovala najveću nagradnu igru u Crnoj Gori za korisnike bankarskih platnih kartica. Pravo učešća u nagradnoj igri imala su sva fizička lica, korisnici Erste Maestro i Erste MasterCard platnih kartica, svaki put kada su im se prilikom plaćanja na POS terminalima u zemlji i inostranstvu poklopile posljednje dvije cifre sa platne kartice sa posljednje dvije cifre odobrenja na izvještaju o izvršenoj transakciji.

U konkurenciji za stan, u skladu sa pravilima nagradne igre, učestvovale su sve transakcije Erste Maestro ili Erste MasterCard platnih kartica, nastale od početka nagradne igre.

Osim glavne premije, stana u City kvartu, u 3 nagradna kola dodijeljene su i brojne manje nagrade – bicikli Cross Romero, uređaji iPod,  iPad, iPhone, MacBook Air i putovanje u Beč za dvije osobe. Imena dobitnika objavljivana su u dnevnim novinama “Pobjeda” i “Vijesti” kao i na stranici Banke www.erstebank.me, dok je izvlačenje dobitnika glavne nagrade obavljeno u Jutarnjem programu RTCG 11. aprila.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *