Jadranka Frančesković nova direktorica Katari Diar Hotel&Property Investment Montenegro

Kompanija Katari Diar Hotel&Property Investment Montenegro promijenila je izvršnog direktora, pa je na tu funkciju umjesto Amerikanca Grega Bankhursta imenovana Tivćanka Jadranka Frančesković.

Ona je u menadžmentu kompanije od 2010. Bankhurst je izvršni direktor kompanije bio od 2013, nakon što je dotadašnji direktor Entoni Skols prešao u Adriatilc Marinasu Vlasnik ove dvije atraktivne lokacije u Tivtu, uvale Pržna u Krtolama i kompleksa stare ciglane u mjestu Bonići, Katari diar već godinama najavljuje početak gradnje ekskluzivnog stambeno-turističkog kompleksa vrijednog preko 250 miliona eura u Pržnu.

Država i Opština Tivat do sada su nekoliko puta mijenjali plansku dokumentaciju i rješavali imovinske-pravne odnose u skladu sa željama Kataraca ali gradnja još nije počela.

Prema nezvaničnim najavama nove izvršne direktorice projekat u. Tivtu sa mrtve tačke mogao bi da krene u narednih par mjeseci. Katarci su kompleks Plavi horizont u uvali Pržna kupili 2010. od HTP Primorja za 25 miliona eura.

Vijesti

Check Also

Njemački državljani i firme uložili u kupovinu nekretnina u Crnoj Gori najviše novca od svih stranaca

Njemački državljani i firme uložili su prošle godine u kupovinu nekretnina u Crnoj Gori najviše …

Leave a Reply

Your email address will not be published.