Hotel “Palas” nominovan za “World Luxury Hotel Awards” u dvije kategorije

Dodajte komentar

Hotel ”Palas’,’ koji funkcioniše u sastavu Hotelske grupe ”Budvanska rivijera”, je od strane svjetske globalne organizacije World Luxury Hotel Awards nominovan za jednu od prestižnih nagrada ”WORLD LUXURY HOTEL AWARDS” u hotelskoj industriji za hotel sa visoko kvalitetnim sadržajem i pružanjem visoko kvalitetnih usluga svojim gostima.

Nominacijom u kategoriji za luksuzni priobalni hotel kao i posebnom nominacijom za hotel na luksuznoj destinaciji  za vjenčanja  ”Palas” se uvrstio u mnogobrojne hotele koji će imati pravo na izbor za ”World Luxury Hotel  Awards” u preko  50 različitih  kategorija, a u kojoj učestvuju hoteli sa preko 800 destinacija.

World Luxury Hotel Awards predstavlja vrhunac priznanja za dostignuća u hotelsko-turističkoj industriji, odavajući priznanje hotelu  za osvojeno poštovanje od strane gostiju. Hotel ”Palas”  je od strane učesnika koji su nominovali hotel za ovogodišnju nagradu prepoznat kao mjesto koje odiše toplinom i udobnošću, lociran direktno na samoj obali  mora  sa   najljepšim pogledom na pučinu i očaravajučim zalaskom sunca.  Hotel kojeg krasi mediteranski stil sa 171 smještajnom jedinicom, ekskluzivnim restoranom, francuskom terasom i savremenim spa i welness centrom predstavlja biser jadranske obale i kao takav uvršten je u nominaciju za luksuznu destinaciju za vjenčanja.Biti nominovan za World Luxury hotel Award, ne samo da inspiriše povjerenje gostiju i ostalih učesnika, nego predstavlja i izazov da zadrži i privuče goste koji će ostati vjerni hotelu posebno kada se ima uvidu velika konkurencija u turističkom okruženju,  te  predstavlja dodatni stimulans za kontunuirani rast i razvoj hotela – saopšteno je iz HG “Budvanska rivijera”.

Glasnje za dobitnika nagrade trajaće od 1 jula do 5 avgusta, a dobitnici će biti proglašeni na svečanoj gala ceremoniji upriličenoj 29 oktobra u Dohi (Katar)  na 10 godišnjicu od osnivanja  i utemeljenja ”World Luxury Hotel Awards”  ove globalne  organizacije.

Analitika

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *