Lenovo prikazao kako zamišlja savitljive telefone (video)

Dodajte komentar

Lenovo je tokom jučerašnjeg Tech World događaja imao veoma dugačku prezentaciju, na kojoj je pored novih telefona predstavio i neke zanimljive koncepte i prototipe. Ovo ukljjučuje nesalomive telefone, savitljive uređaje, pametne patike…

Na savitljive telefone i tablete čekamo već nekoliko godina, a ovakvi fleksibilni proizvodi su prikazivani na tehnološkim sajmovima već par godina unazad (uglavnom od strane kompanija Samsung i LG). Tokom svoje demonstracije, Lenovo je prikazao kako je jedan ovakav savitljivi telefon moguće obmotati oko ruke i tako ga nositi kada nemate gdje da ga stavite. Prikazan je i savitljivi tablet koji se lako pretvorio u telefon, idealan za poslovne pozive.

Tokom prezentacije je popularni glumac Ešton Kučer prikazao telefon sa nesalomivim ekranom, koji je nekoliko puta bacan na pod na sceni, ali je ostao neoštećen. Takođe, CEO Intela Brajan Kržanić je demonstrirao VR sistem na Lenovo Ideacentre Y900 PC-u i Oculus Riftu sa Touch kontrolerima, a igrao se tako što je u virtuelnoj realnosti bacao vatrene kugle na CEO-a kompanije Lenovo.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *