Privredna komora u utorak organizuje seminar “Preduzetnički marketing”

Dodajte komentar

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Sekretarijatom za razvoj preduzetništva Glavnog grada Podgorica, u utorak 14.06.2016. godine, organizuje seminar u prostorijama Privredne komore Crne Gore sa početkom u 09:00 sati, na temu:Preduzetnički marketing

Seminar je namijenjen marketing menadžerima, brand, product i categorymenadžerima, business development menadžerima i direktorima prodaje, vlasnicima privatnih firmi, predstavnicima javnih preduzeća.

Marketing počinje mnogo prije nego je proizvod proizveden i predstavljen tržištu. Tačnije, marketing počinje onog trenutka kada ste prvi put izašli na tržište i razmišljali o tome ko mogu biti vaši potencijalni kupci i šta je njima potrebno. Baviti se marketingom znači da vodite biznis u skladu sa potrebama i željama vaših klijenata, a ne isključivo prema vlastitom mišljenju i mišljenju ljudi koji vas okružuju u poslu.

Marketing je investicija. On je usredsređen na potrebe kupaca/potrošača i pokušava da ih zadovolji odgovarajućom ponudom. Cilj marketinga ostvaren je onda kada ponudom koja vodi zadovoljenju potreba klijenata, ostvarite i zadovoljavajuću ekonomsku korist i to, ne samo jednom, već u kontinuitetu.

Predviđeno je da seminar bude interaktivan, odnosno da polaznici tokom predavanja, postavljaju pitanja i diskutuju sa predavačem o izloženoj materiji, specifičnim situacijama i/ili problemima koje prepoznaju iz prakse ili iskustva.

Molimo vas da u cilju uspješne realizacije seminara odredite polaznike iz vašeg preduzeća, odnosno organizacije. Broj učesnika na seminaru je ograničen. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo seminaru potvrdite najkasnije do ponedeljka, 13. juna 2016. godine, na e-mail adresu:  [email protected] ili na faks: 020 230-493. Telefon za informacije je: 020 230 415.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *