Radnom akcijom zaposlenih Sava Montenegro osiguranja obilježen dan Grupe Sava Re

Sava Montenegro osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju farbanja i postavljanja novih klupa, čišćenja i sadnje drveća u Gradskom parku u Nikšiću. U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava Montenegro osiguranja.

Akciju sprovodimo u Gradskom parku jer je ovo mjesto gdje veliki broj građana Nikšića provodi svoje slobodno vrijeme“, rekao je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro AD. „Zahvaljujemo se prijateljima iz JKP Komunalno Nikšić na srdačnoj pomoći i svim građanima Nikšića koji su nas bodrili u toku trajanja akcije. Ovo je nastavak dobre saradnje i akcija koje Sava Montenegro osiguranje sprovodi i na taj način doprinosi društvenoj zajednici“.

U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava Montenegro osiguranja. Dok je jedna grupa zaposlenih farbala zamijenjene daske na postojećim klupama, druga grupa je učestvovala u kopanju rupa, postavljanju novih klupa i sadnji drveća.

Zaposleni u JKP Komunalno Nikšić su pomogli predstavnicima Sava Montenegro osiguranja da montiraju 62 nove daske i postave 3 nove klupe. Potvrdili su da je akcija sadnje drveća, obnavljanja i farbanja klupa u ovom parku bila odlična ideja i da su sigurni da će građani Nikšića znati da cijene novi izgled parka.

– Još jedan cilj ove akcije je uticaj na svijest cjelokupnog društva o društvenoj odgovornosti prema zajednici i okolini. Svojim primjerom želimo pokazati koliko je lijepo i važno učestvovati u akcijama očuvanja životne sredine i ljepote Crne Gore – kazali su iz ove osiguravajuće kuće.

2

3

6

Check Also

Švajcarski planinski trezor za čuvanje bogatstva

Švajcarska, nadaleko poznata kao bastion diskretnog, sigurnog bankarstva, uskoro će svjetskim bogatašima ponuditi još jedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *