Ivanović: Nikada nijesam registrovao ni jednu firmu u Panami

Dodajte komentar

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja prof. dr Petar Ivanović demantovao je informaciju objavljenu na portalu “Vijesti” i emitovane na TV “Vijesti” o navodnoj povezanosti ministra sa firmom iz Paname.Nije tačna informacija koju je objavio medijski monopolista “Vijesti” o mojoj navodnoj povezanosti sa jednom firmom koja je registrovana u Panami. Nikada nijesam registrovao ni jednu firmu u ovoj državi, niti sam bio korisnik (beneficiary) ili član nekog od organa upravljanja“, kazao je Ivanović.

On je pozvao sve medije, sve nevladine organizacije i sve građane Crne Gore da ukoliko imaju jedan jedini dokaz koji govori suprotno od ovoga što je kazao, isti odmah dostave tužilaštvu, prenosi CdM.

Uvjeren sam da je u pitanju još jedan bezuspješan pokušaj medijskog monopoliste “Vijesti” da spinovanjem informacija, odnosno podmetanjem kreira afere u izbornoj godini, kako bi uticali na volju građana Crne Gore. Uvjeren sam da ovaj, kao ni ostali pokušaji neće imati efekta”, kazao je Ivanović u svom demantiju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *