Glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović dobitnik nagrade Pro.PR Vision Manager

Glavni izvršni direktor Hipotekarne banke Esad Zaimović dobitnik je nagrade Pro.PR Vision Manager, koja ce dodjeljuje pojedincima za uspješnu implementaciju komunikacionih procesa, saopšteno je iz Unije poslodavaca Crne Gore.

Prema njihovim riječima, predsjednik organizacioiog odbora Pro.PR konferencije Danijel Koletić juče je na konferenciji za novinare saopštio da je nagrada Pro.PR Vision City pripala Opštini Kotop.

UPCG je izabrana za partnera koji pruža poslovnu podršku PRO.PR konferenciji u Crnoj Gori.

Koletić je ocijenio da su dobri poslovni rezultati, brojne inovacije, strateški pristup, kao i odlična komunikacija sa javnošću razlozi zbog kojih je nagrada pripala Zaimoviću.

Nije u pitanju nagrada koja se dodjeljuje banci, već menadžeru sa vizijom, koji razumije važnost komunikacije – kazao je Koletić.

On je dodao da je Zaimović godinama gradio imidž i reputaciju banke zajedno sa zaposlenima, znajući da su dobar rad i komunikacija važni elementi poslovnog uspjeha.

Zaimoviću i Opštini Kotor nagrade će biti uručene na svečanoj dodjeli 9. aprila.

Zaimović je kazao da je tokom prethodnih godina zajedno sa svojim timom brižljivo vo gradio reputaciju firme, koja je stabilna i dogovorna.

Dan

Check Also

Telekom: Osim besplatnih gigabajta, otključani i Extra TV kanali

Nakon besplatnog interneta koji za slobodne dane povodom Dana nezavisnosti poklanjaju korisnicima, Crnogorski Telekom je …

Leave a Reply

Your email address will not be published.