Brend Idea stiže u Crnu Goru

Dodajte komentar

U skladu sa novom poslovnom politikom Koncerna, Mercator-CG uvodi na tržište Crne Gore novi brend IDEA. Svi Rodini objekti postaće u narednih mjesec dana IDEA prodavnice. Rebrendiranje će se odvijati u nekoliko talasa, a prvi je započet u Herceg Novom, gdje je otvoreno 19 IDEA prodavnica.Cilj nam je da kao dobar komšija budemo dio svakodnevnog života svojih kupaca – uslugom, ponudom, ambijentom u radnji, da pokažemo da smo destinacija za kupovine prema različitim potrebama. Aktivnostima usmjerenim ka lokalnoj zajednici želimo da budemo njen sastavni dio koji unapređuje život sugrađana. Jedinstveni program lojalnosti pomaže nam da u najvećoj mjeri odgovorimo na specifične potrebe vjernih kupaca. Povodom otvaranja IDEA prodavnica, za potrošače pripremamo brojne pogodnosti, od redovnihtematskih kataloga, vikend akcija, do specijalnih ponuda povodom obilježavanja bitnih datuma. Takođe, nastavićemo da dajemo popuste na različite brendove i proizvode. Posebno mjesto u ponudi imaće širok asortiman proizvoda privatne marke K Plus u različitim kategorijam – kazali su iz kompanije

Penzioneri će, kao do sada, imati mjesečne akcije u vidu popusta i uživati kupovinu na rate, a za najlojalnije kupce tu je Pika kartica.

Uvođenje novog brenda IDEA potrošačima će predstaviti maskota KODI. Kao veliki zaljubljenik u akcije, Kodizna sve o pametnoj kupovini, tako da će on sada biti vaš prijatelj za pametnu kupovinu,“ dodaju iz kompanije Mercator-CG.

Prema njihovim riječima, odnos sa potrošačima će graditi i van „IDEA“ prodavnica, kroz brojne donacije lokalnim zajednicama i sponzorstva sportskih klubova, o čemu će biti više riječi u narednom periodu.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *