Samsung “Galaxy S7” i “Galaxy S7 edge” od sjutra u Telekomu

Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge koji su predstavljeni sinoć na Svjetskom kongresu mobilne tehnologije u Barseloni biće dostupni već od sjutra u online prodaji Crnogorskog Telekoma.

Najbrži kupci će uz svaki kupljeni Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge putem WebShop-a dobiti i najnoviji Samsung Gear VR.

Najnapredniji Samsung telefoni su izazvali veliku pažnju javnosti, posebno zbog svog elegantnog dizajna i snažnih performansi, koje uključuju napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu i eksternu memoriju.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvijetljenja.

Pored novih Galaxy telefona, u Barseloni je predstavljena i jedinstvena kamera Gear 360, uređaj koji omogućava jednostavno snimanje i dijeljenje fotografija i video zapisa sa vidokrugom od 360 stepeni.

Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge biće dostupni u T-Centrima od 11. marta uz sve tarifne pakete, a postoji mogućnost kupovine na rate.

Check Also

Berzanska cijena zlata stalno raste, potražnja veća 500 odsto

Berzanska cijena zlata stalno raste, od 2013. godine je povećana čak za 91 odsto, što …

Leave a Reply

Your email address will not be published.