Samsung “Galaxy S7” i “Galaxy S7 edge” od sjutra u Telekomu

Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge koji su predstavljeni sinoć na Svjetskom kongresu mobilne tehnologije u Barseloni biće dostupni već od sjutra u online prodaji Crnogorskog Telekoma.

Najbrži kupci će uz svaki kupljeni Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge putem WebShop-a dobiti i najnoviji Samsung Gear VR.

Najnapredniji Samsung telefoni su izazvali veliku pažnju javnosti, posebno zbog svog elegantnog dizajna i snažnih performansi, koje uključuju napredne mogućnosti kamere, otpornost na vodu i eksternu memoriju.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge uvode prvu Dual Pixel kameru na pametnom telefonu, koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvijetljenja.

Pored novih Galaxy telefona, u Barseloni je predstavljena i jedinstvena kamera Gear 360, uređaj koji omogućava jednostavno snimanje i dijeljenje fotografija i video zapisa sa vidokrugom od 360 stepeni.

Samsung Galaxy S7 i Samsung Galaxy S7 Edge biće dostupni u T-Centrima od 11. marta uz sve tarifne pakete, a postoji mogućnost kupovine na rate.

Check Also

Počinje prodaja savitljivih LG OLED televizora

Nakon nekoliko godina testiranja i prikazivanja po sajmovima, LG je konačno zvanično počeo prodaju svojih „urolanih“ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *