Telekom predstavio Magenta proizvod: Internet, TV, fiksna i mobilna mreža

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom danas je predstavio Magenta liniju proizvoda. Kako su naveli na press konferenciji, Magenta je najbolje iz Telekom svijeta u jednom paketu-internet, televizija, fiksa i mobilna mreža.

Magenta 1 je prva integrisana ponuda servisa fiksne i mobilne mreže za domaćinstva na cijeloj teritoriji Crne Gore i novitet je u odnosu na postojeće ponude na tržištu, saopšteno je danas na konferenciji za novinare koju je Crnogorski Telekom organizovao povodom predstavljanja novog inovativnog prozivoda.

Magenta 1 nudi najbolju kombinaciju servisa iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta, objedinjenih u jednom paketu. Uz Magentu 1 korisnicima su dostupne veće brzine pristupa internetu, više TV kanala, sve to uz uključen postpaid broj sa minutima u mreži i van nje.

”Da bi danas mogli da ponudimo ovako napredan prozvod osmišljen po mjeri korisnika, Crnogorski Telekom je godinama unazad gradio tehnološki superiornu mrežu, prateći uvijek najnovije tehnološke trendove, čak i preuzimajući ulogu pionira u inovacijama, kroz projekat Hibridnog pristupa”, kazao je direktor korporativne strategije i komunikacije Marko Stojović dodajući da je Telekom u proteklom periodu implementirao niz savremenih projekata poput migracije korisnika fiksne telefonije na IP mrežu, konstantnog poboljšanja pristupne mreže i implementacije konvergentnog sistema za rad sa korisnicima koji omogućava maksimalno korišćenje prednosti fiksne i mobilne mreže.

‘Samo je kroz projekte ove vrste u našu mrežu uloženo preko 30 miliona eura”, objasnio je Stojović.

Direktorka marketinga za rezidencijalni segment Nataša Kažić navela je da će Magenta 1 biti ponuda koja odgovara korisnicima u savremenom dobu, koji očekuju da budu povezani sa najbližima, kod kuće i u pokretu.

”Sve naše usluge objedinili smo u jedan proizvod za naše postojeće i buduće korisnike kako bi obezbijedili superioran servis. Posebno smo ponosni što to radimo u godini u kojoj slavimo 10 godina ”T” brenda u Crnoj Gori. Proizvod u mobilnoj telefoniji uključuje najviše minuta, SMS-ova i neograničeni internet sa 1 GB, uz 4G brzine. Podsjećamo da je Telekom mobilna mreža ostvarila najbolji rezultat rezultat na testiranju mobilnih mreža u Crnoj Gori, prema nezavisnom istraživanju kompanije P3 Communications iz juna 2015.”, saopštila je Kažić.

”Najrasprostranjenija fiksna mreža u Crnoj Gori omogućava vam opuštene pozive u mreži. A upakovani su i minuti ka Telekom mobilnoj mreži, što zajedno čini preko pola miliona dostupnih brojeva. Budite u toku sa novostima, koristite društvene mreže i budite uvijek povezani uz internet na vašem telefonu. Magenta 1 donosi i bogatije televizijsko iskustvo i najbrži internet”, dodala je Kažić.

Menadžer za razvoj proizvoda Telekoma Marjan Popović, istakao je da paket Magenta 1 L sadrži postpaid broj sa 60 minuta ka svim mrežama, 2.000 minuta ka 067 i Telekom fiksnoj mreži, neograničen internet na telefonu, televiziju sa 110 kanala, Arenasport i Pink paketom, internet sa brzinama od 40 megabita na optici, 4 megabita na bakru i 2.000 minuta poziva u Telekom mreži sa fiksnom telefonijom.

”Ukoliko ne živite u oblasti pokrivenom optikom, možete iskoristiti najbolje od 4G i ADSL mreže za još brži internet uz Hibrid. Magenta 1 L paket dostupan je svim korisnicima za 35,90 eura mjesečno. Pored ovoga, u ponudi je i Magenta 1 XL paket, koji dodatno nudi uključene sve dodatne TV pakete, internet do 80 megabita na optici i prepaid broj sa 2 eura dopune svakog mjeseca”, istakao je Popović uz napomenu da svi korisnici od sjutra mogu aktivirati svoj Magenta 1 paket pozivom na broj 1500, u T-Centrima i preko sajta www.telekom.me.

Novi korisnici mogu iskoristiti besplatnu instalaciju opreme u toku promotivnog perioda.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *