Praznična čestitka od 2700 dolara

Dodajte komentar

Ako u svojoj porodici ili među prijateljima imate strastvenog ljubitelja muzike, ovo će biti savršeni praznični poklon za tu osobu. Naravno, ukoliko imate 2.700 dolara viška.

Catawiki organizuje aukciju i prodaje unikatnu prazničnu čestitku, koja na sebi sadrži svojeručne potpise Bitlsa. Ova čestitka sadrži autograme Pola Makartnija, Džona Lenona, Džordža Harisona i Ringo Stara, a adresirana je na ime jedne veoma srećne dame po imenu Silvija, koja je inače osnivač najvećeg britanskog kluba obožavatelja ovog brenda.

Potpis Džona Lenona nalazi se u gornjem lijevom uglu čestitke, praćen potpisom Pola Makartnija, a donji lijevi dio posvećen je Džordžu Harisonu, dok je Ringo zauzeo cijeli desni dio.

“Ovo je jedan od najuzbudljivih suvenira koje smo do sada vidjeli, pri čemu je ljubav prema Bitlsima i dalje veoma živa u svijetu. Očekujemo da će oko ove čestitke izbiti mali rat u nadmetanju”, rekao je Ben Frajd iz Catawiki kompanije. Pored autograma Bitlsa, na ovoj čestitki se nalaze potpisi Fride Keli i Ane Kolingam, druga dva osnivača kluba obožavatelja.

1

2

3

4

 

Izvor: Luxlife

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *