NLB Banka otvorila filijalu u City kvartu u Podgorici

Dodajte komentar

NLB Banka je otvorila svoju osamnaestu filijalu u City kvartu u Podgorici, koja klijentima pruža mogućnost da bankarske usluge obavljaju u modernom ambijentu, opremljenom po najsavremenijim standardima poslovanja i uređenja prostora.

Tokom posljednjih godina, bavili smo se više razvojem proizvoda i usluga, obrazovanjem naših zaposlenih, usklađivanjem naših procedura u svim segmentima poslovanja, a značajno manje osavremenjivanjem i izgledom naših filijala. Stoga, otvaranje nove filijale, prve urađene prema novim standardima NLB Grupe, kako kada je u pitanju oprema prostora tako i filizofija na kojoj se bazira rad u novoj filijali, istovremeno otvara i novo poglavlje u odnosu sa našim klijentima. Nova filijala će ponuditi klijentima neposredniji kontakt, koji se usmjerava više na finansijko savjetovanje i uspostavljanje dugoročnog odnosa sa klijentom, a manje na obavljanju jednostavnih bankarskih transakcija – kazao je izvršni direktor Dino Redžepagić, na otvaranju filijale pred zaposlenima i klijentima.

Nova filijala, koja se prostire na 160 kvadratih metara, pružiče obavljanje finansijskih usluga u moderno opremljenom i prijatnom prostoru, sa zaposlenima koji su u potpunosti obučeni za prodaju proizvoda i usluga, ali i za savjetovanje u slučaju najkompleksnijih finansijskih zahtjeva klijenata. Upravo, na ovakvom vidu poslovanja će biti uspostavljen budući rad šeste filijale u Glavnom gradu.

U znak dobrodošlice, za sve nove klijente, koji u filijali prvi put otvore račun odnosno neki od paketa usluga iz ponude, dobiće tri mjeseca besplatne članarine, odnosno, imaće mogućnost, da dobiju kredit bez naknade za obradu.

Filijala se nalazi u dijelu grada koji karakteriše najbrži rast i transformacija, sa velikim prilivom stanovnika iz svih dijelova Crne Gore, a biće otvorena radnim danima od 8 do 16 časova, i subotom od 8 do 13 časova, dok će jedan dio filijale biti klijentima stalno na raspolaganju, i to dvadesetčetiri sata dnevno, svim danima u godini, gdje će na samouslužnim aparatima moći samostalno da obavljaju jednostavne bankarske transakcije.

Filijala se nalazi u Ulici Cetinjski put br. 20.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *