Tinejdžera otac ucijenio za nova kola, on osnovao firmu

Dodajte komentar

Tinejdžera iz Los Angelesa otac je ucijenio kada mu je 16-godišnjak rekao da želi Tesla automobil. Rekao mu je da ga može dobiti, ali da mora riješiti pitanje barem dijela njegovih mjesečnih troškova. Ali, tinejdžer je našao rješenje za svoj problem. I dobio automobil.

Kada je 16-godišnji Hajdn Sonad iz okoline Los Anđelesa rekao svom ocu da želi Teslu, otac mu nije “ubio” sve nade. Rekao mu je da će automobil dobiti, ako je spreman da podnese barem dio njegovih mjesečnih troškova.

I Hajdn je pronašao rešenje. Osnovao je firmu Tesloop čijom zaradom preko vikenda pokriva svoje nedeljne troškove. Prevozi ljude na trasi od Los Anđelesa do Las Vegasa. Tačnije, ne prevozi ih Hajdn već pilot vozač kompanije. Vožnja traje oko četiri sata, a sjedište košta 85 dolara. Sve što moraju da urade je da na punjačima uz cestu napune vozilo, a gorivo je besplatno.

Kompanija će takođe uskoro predstaviti novi program u sklopu kog će dobrovoljac koji se prijavi moći da vozi automobil, a prevoz će mu tada biti besplatan. Na taj će način uštedjeti izdatke koje imaju za pilot vozača.

Izvor: Net

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *