m:tel praznična ponuda za sve koji vole surfovanje netom

Dodajte komentar

Kompanija m:tel je u susret novogodišnjim praznicimapripremila nove postpaid Internet pakete Surf Elastik i Super Surf Elastik. Iznos mjesečne pretplate za Super Surf Elastik 5GB je 10,9 eura, a za Surf Elastik 2GB je 5,9 eura, a uključuju mogućnost da korisnik dobija  dvije SIM kartice i za jednu mjesečnu pretplatu istovremeno koristi Internet na dva uređaja.Prednost ovih paketa je upravo njihova prilagodljivost potrebama korisnika, tako da korisnik sam određuje količinu dodatnih GB. Po cijeni od samo 2 eura uz paket Surf Elastik 2GB mogu dokupiti dodatni 1GB Interneta. U paketu Super Surf Elastik 5GB mogu dokupiti čak  dodatnih 5GB Interneta za 2 eura.

Uz navedene pakete moguće je kupiti i uređaje iz m:tel ponude: modeme, tablete i telefone.

– Nakon potrošenih resursa po max brzini, neograničena Internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kbps. Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu – kazali su iz kompanije.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *