Societe Generale banka godine u Crnoj Gori

Societe Generale banka Montenegro dobitnik je nagrade Banka godine u Crnoj Gori, koju tradicionalno dodjeljuje svjetski poznat i uticajan finansijski magazin The Banker, u izdanju Financial Times Grupe, saopšteno je iz te banke.

Na ceremonijalnoj dodjeli održanoj juče u Londonu, nagrada je uručena predsjedniku Odbora direktora Miloradu Katniću i zamjeniku izvršnog direktora  Franck De-Giorgio-u. 

Magazin The Banker, u izdanju Financial Times Grupe, jedan je od najuticajnijih finansijskih časopisa u svijetu, koji se čita u više od 180 zemalja. Od 1926. godine, The Banker objavljuje globalne finansijske podatke namijenjene finansijskim stručnjacima i menadžerima. Priznanje koje magazin dodjeljuje  bankama smatra se jednim od  najprestižnijih bankarskih nagrada u svijetu.

“Po treći put, Societe Generale banka Montenegro je proglašena bankom godine u Crnoj Gori. Prvi put 2012. godine, potom  2014. i ove, 2015. godine. Priznanje magazina The Banker je potvrda da smo u godinama napornog rada napredovali i postigli uspjeh. Uspjeh, koji se ogleda u kontinuiranom rastu odnosa s klijentima u svim segmentima, odnosno u povećanom broju novih klijenata, kao i  u tržišnom udjelu u bankarskim uslugama. Nagrada je podsticaj u našim daljim naporima da budemo i ostanemo vodeća banka za odnos sa klijentima na crnogorskom tržištu“, rekao je Katnić na svečanoj dodjeli nagrada.

Nagrada Banka godine u Crnoj Gori se pridružuje dosadašnjim međunarodnim i nacionalnim nagradama i priznanjima. Među njima je i ovogodišnja nagrada uglednog magazin Euromoney, koji je proglasio najboljom bankom u Crnoj Gori, dodijelivši joj Nagradu za izuzetnost 2015 (Award for Excellency 2015). Istu nagradu Banka je dobila i 2012. godine.

Check Also

Ma: IPO Alibabe biće najveći u istoriji

Inicijalna javna ponuda Alibabe biće najveća u istoriji, tvrdi osnivač te kompanije Jack Ma.

2 KOMENTARI

  1. hehehe Bas je Katnic doprinio bilo cemu ili ce ovo biti cijena nerealizovanog poreskog rjesenja o nenaplati poreza po odbitku po nalogu (po)ministra finansija u liku i djelu sa photo…

  2. Nagrade Euromoneya se godinama kupuju i imaju karakter kao što je ranije bilo popularno da se u medijima pohvali ličnost godine i sl. Van nesrećne crnje i gore ne postoji banka koja bi se time pohvalila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *