Ernest & Young traži talentovane studente

Dodajte komentar

Globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, konsultantska kompanija Ernst & Young i ove godine samostalno organizuje studiju slučaja u cilju edukovanja studenta u okviru strategije za razvoj. Jedan od ključnih prioriteta uspješne konsultantske kompanije je razvoj mladih i talentovanih ljudi, a najavljeno je da će 13. novembra 2015. godine u Podgorici organizovati finalno takmičenje timova u rješavanju studije slučaja “Learn today Lead tomorrow”.Ernst & Young poziva zainteresovane studente svih godina studija iz Crne Gore da učestvuju u izazovu i da se upoznaju sa postavljenim problemom na zvaničnoj Facebook stranici EY Serbia Careers.

O pobjedniku finalnog takmičenja odlučivaće nezavisni žiri, a šest timova koje žiri ocijeni kao najbolje u predselekciji, predstavljaće rješenje pred žirijem i publikom. Svaki tim će, kako je najavljeno, imati priliku da na engleskom jeziku tokom 10 minuta predstavlja svoje rješenje.

“Pokazalo se da je za studente od izuzetne važnosti da tokom studij a steknu dodatna iskustva koj a će ih pripremiti za buduće poslovanje. Vrlo smo ponosni što Ernst & Young u Crnoj Gori ponovo pruža priliku studentima da istaknu svoje znanje, vještine i talente, pa tako postanu vidljiviji na tržištu. Cilj ovog takmičenja je da prepoznamo buduće lidere tržišta i učinimo Ernst &

Young sinoni mom za kompaniju koja razvija najuspješnije mlade kadrove”, rekla je direktor kompanije Ernst & Young Sonjajovanović, pojasniv ši da ovaj napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća, kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci koji su neposredno uključeni u poslovanje.

“Pozivamo studente da se odazovu konkursu i formiraju tročlane timove. Potrebno je da timovi koji žele da učestvuju na takmičenju pošalju biografije pojedinačnih učesnika na engleskom jeziku, kao i da do 5. novembra pošalju MS Power Point prezentacije rješenja od maksimalno 15 slajdova i na taj način se kvalifikuju za učešće u studiji slučaja”, naglasila je Jovanović.

Dnevne  novine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *