Ernest & Young traži talentovane studente

Globalni lider u revizorskim i poreskim uslugama, konsultantska kompanija Ernst & Young i ove godine samostalno organizuje studiju slučaja u cilju edukovanja studenta u okviru strategije za razvoj. Jedan od ključnih prioriteta uspješne konsultantske kompanije je razvoj mladih i talentovanih ljudi, a najavljeno je da će 13. novembra 2015. godine u Podgorici organizovati finalno takmičenje timova u rješavanju studije slučaja “Learn today Lead tomorrow”.Ernst & Young poziva zainteresovane studente svih godina studija iz Crne Gore da učestvuju u izazovu i da se upoznaju sa postavljenim problemom na zvaničnoj Facebook stranici EY Serbia Careers.

O pobjedniku finalnog takmičenja odlučivaće nezavisni žiri, a šest timova koje žiri ocijeni kao najbolje u predselekciji, predstavljaće rješenje pred žirijem i publikom. Svaki tim će, kako je najavljeno, imati priliku da na engleskom jeziku tokom 10 minuta predstavlja svoje rješenje.

“Pokazalo se da je za studente od izuzetne važnosti da tokom studij a steknu dodatna iskustva koj a će ih pripremiti za buduće poslovanje. Vrlo smo ponosni što Ernst & Young u Crnoj Gori ponovo pruža priliku studentima da istaknu svoje znanje, vještine i talente, pa tako postanu vidljiviji na tržištu. Cilj ovog takmičenja je da prepoznamo buduće lidere tržišta i učinimo Ernst &

Young sinoni mom za kompaniju koja razvija najuspješnije mlade kadrove”, rekla je direktor kompanije Ernst & Young Sonjajovanović, pojasniv ši da ovaj napredni metod edukacije daje mogućnost studentima da se upoznaju i da analiziraju realne probleme preduzeća, kao i situacije u kojima mogu da se nađu pojedinci koji su neposredno uključeni u poslovanje.

“Pozivamo studente da se odazovu konkursu i formiraju tročlane timove. Potrebno je da timovi koji žele da učestvuju na takmičenju pošalju biografije pojedinačnih učesnika na engleskom jeziku, kao i da do 5. novembra pošalju MS Power Point prezentacije rješenja od maksimalno 15 slajdova i na taj način se kvalifikuju za učešće u studiji slučaja”, naglasila je Jovanović.

Dnevne  novine

Check Also

Dobre navike koje vode do značajnih ušteda

„Ne mogu sada da mijenjam stil života“, „Toliko brige oko sitnica stvara mi pritisak“, „Sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *