Uber taxi stigao u Hrvatsku, prva vožnja danas

Dodajte komentar

Danas će s radom krenuti najveća svjetska digitalna prevoznička kompanija. Svjetski poznata aplikacija Uber bite dostupna u Zagrebu tačno od 12 sati putem Uberove službene mobilne aplikacije koja se može preuzeti za iPhone, Android i Windows Phone uređaje.

Kako doznaje portal Netokracija, Samo je u Zagrebu, preko 13.000 korisnika već preuzelo Uber za iPhone, Android i Windows Phone uređaje, čekajući kad će moći da sse voze njihovim vozilima.

Uber u Hrvatsku dolazi sa svojom uslugom UberX, što podrazumijeva povoljnije vožnje od standardnog Uber Blacka s kojim su dosad kretali na nova tržišta. Za razliku od kontroverznog UberPopa, vozači UberX-a su licencirani i – kako naglašava Amado – rade u skladu s hrvatskim zakonima. Iako to znači da neće baš svako moći da postrane Uberov vozač, korisnici će već od danas u podne moći da otvore svoju Uber aplikaciju i naruče vožnju.

Iz kompanije ističu kako će u prvom trenutku sigurno biti mnogo potražnje, tako da moli korisnike da svakako budu strpljivi s obzirom na to da će od danas i novi (licencirani) vozači moći da se prijave za korištenje popularnog Ubera.

Svoju vožnju korisnici će moći da plate upravo kroz aplikaciju nakon što dodaju svoju kreditnu karticu. Poslovni će korisnici na email moći da dobiju i kopiju R1 računa, potrebnog za opravdanje troškova.

Poslovni dnevnik

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *