Sveti Stefan: Apartman u kojem je noćenje 4.200 eura popunjen cijele sezone

Dodajte komentar

Na Svetom Stefanu i u Vili ,,Miločer“ posjetaje rekordna ove godine. Čak i najskuplji apartman na Svetom Stefanu, u kojem je nekada gostovala Sofija Loren i gdje prenoćište u špicu sezone košta 4.200 eura, popunjen je od 15. juna do 20. septembra.

Preostalih desetak dana septembra i u maju cijena ovog prepoznatljivog apartmana je 3.000 eura rekao je za Pobjedu Kevin Bruk, generalni menadžer kompanije Aman Sveti Stefan, koji već četvrtu godinu živi u Budvi.

Popunjenost prate i finansijski rezultati koji su premašili planirane tako da smo vrlo zadovoljni.

Dobra sezona

– Imamo veoma dobru sezonu i najveći špic nam je bio u julu i avgustu. Vrijeme je dobro, pa nam je posjeta odlična i u septembru. Kako smo i očekivali, do oktobra smo takođe puni. Finansijski rezultati su veoma dobri. Budžet smo nadmašili tako da je definitivno ova godina bila uspješna za nas. Prvog oktobra zatvaramo ostrvo i nadamo se da ćemo u Vili ,,Miločer“ uspješno provesti zimu – kazao je Bruk.

On se nada da će ostrvo iduće godine otvoriti mjesec dana ranije, odnosno 1. aprila.

– Imamo 50 soba na ostrvu, osam soba u Vili ,,Miločer“, šest restorana, tri plaže i spa centar rekao je Bruk, navodeći da će ,,Svetac“ raditi do 1. novembra. Sobe su podijeljene u devet kategorija, zavisno od kvadrature i pogleda, jer je svaka kuća različita. Tako da je spektar cijena, kako navodi, od 1.000 do 4.200 eura.

– Za 20 eura po osobi može se obići ostrvo dva puta dnevno, ali je ograničeno na 10 osoba zbog konstantne popunjenosti hotela. Na ostrvu se može zakazati i večera gdje se prave rezervacije jer je limitirano zbog prostora kazao je Bruk.

Na Svetom Stefanu 90 odsto radnika je iz Crne Gore, što je i jedan od, kako naglašava Bruk, njihovih prioriteta kada je zapošljavanje u pitanju.

Domaća hrana

– U restoranu se pretežno služi domaća hrana ukoliko gosti ne traže neku drugu kuhinju kaže on.

Bruk smatra da je Crna Gora veoma dobra zemlja za investiranje. Ima mnogo toga da ponudi.

– Definitivno, Crna Gora ima prirodnih ljepota od planina do mora, zatim odlična vina, hranu kazao je Bruk.

On smatra da se Crna Gora veoma brzo razvija i da je evidentan prosperitet iz godine u godinu.

Kao rezultat toga su, kako kaže, Porto Montenegro koji je velika promocija Crnoj Gori, kao i Luštica Bej, Portonovi… On smatra da prave stvari tek treba da dođu u Crnu Goru i da iz dana u dan postaje sve poznatija turistička destinacija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *