Nagradna igra Erste banke: Najsrećnijeg učesnika čeka stan u City kvartu

Dodajte komentar

Erste banka u saradnji sa kompanijom MasterCard pokrenula je nagradnu igru pod nazivom “Sa Erste karticom pravom do krova nad glavom”.

“Nagradna igra trajaće do 1. aprila 2016. godine, a pravo učešća imaju sva fizička lica, sadašnji i budući korisnici Erste Maestro i Erste MasterCard platnih kartica kojima se prilikom plaćanja na POS terminalima svih banaka u zemlji ili inostranstvu poklope posljednja dva broja sa platne kartice sa posljednja dva broja odobrenja na slipu (izvještaj o izvršenoj transakciji)”, saopšteno je iz banke.

Nagradnu igru činiće tri kola dvomjesečnih nagrada i glavna nagrada.

Prvo kolo izvlačenja nagrada planirano je za 10. septembar, a odnosi se na transakcije nastale od 10. jula. do 31. avgusta.

Nagradem su dva bicikla Cross Romero 26, jedan iPod touch, jedan iPad Mini 32GB Wi-Fi i dva iPod nano.

Drugo kolo kolo izvlačenja biće održano 10. novembra, a obuhvatiće transakcije nastale od 1. septembra do 31. oktobra.

Dobitnici ovog kola osvojiće jedno putovanje za dvije osobe u Beč, tri bicikla Cross Romero 26 i po jedan 1 iPad air i iPod nano.

Treće kolo izvlačenja nagrada biće održano 11. januara naredne godine, a odnosi se na transakcije nastale od 1. novembra do 31. decembra.

U tom kolu biće dodijeljene nagrade: MacBook Air, IPhone 6, iPad air, iPod touch , iPod nano i 1 iPod shuffle.

“Najsrećnijeg učesnika 11. aprila 2016. očekuje glavna nagrada – stan u City kvartu u Podgorici. U konkurenciji za stan učestvovaće sve transakcije nastale od početka nagradne igre do 31. marta 2016.”, navedeno je u saopštenju banke.

Izvlačenje dobitnika svih nagrada biće obavljeno slučajnim izborom pomoću specijalno dizajniranog softvera, što znači da potencijalni dobitnici neće imati obavezu da slipove šalju na uvid banci.

Imena dobitnika biće objavljivana u dnevnim novinama Pobjeda i Vijesti, kao i na zvaničnom sajtu Banke www.erstebank.me.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade obaviće se u Jutarnjem programu RTCG. Zaposleni u Erste bank AD Podgorica ne mogu učestvovati u nagradnoj igri.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *