Uber stiže na balkan: Traži menadžere za Srbiju i Hrvatsku

Dodajte komentar

Uber – kompanija o kojoj se toliko govori posljednjih mjeseci, sada je i zvanično raspisala konkurs za poziciju generalnog menadžera za Srbiju.

Od kandidata se očekuje podrška pri lansiranju lokalne verzije ovog servisa, upravljanje pravnim i regulatornim stvarima ali i predstavljanje Ubera u medijima.

Od kandidata/kandidatkinje očekuje se da pokreće kreativne lokalne strategije i razvija prisustvo Ubera u Srbiji. Jedan do zadataka biće i komnuniciranje sa lokalnim predstavnicima medija kao i sprovođenje PR aktivnosti, ali i rad sa inženjerskim timom na kreiranju optimizovanog rješenja za potrebe domaćih korisnika. Naravno, jedan od osnovnih zadataka jeste povećanje zarade i broja korisnika aplikacije.

Šta vam je potrebno za GM poziciju?

Ovo su ujedno i kriterijumi koje je Uber raspisao za pomenutu poziciju. Osobe koje ne ispunjavaju u potpunosti ove uslove, mogu se prijaviti za poziciju Community Manager i Operations Manager: Više detalja na ovom linku.

Na službenoj stranici kompanije raspisan je oglas za mjesto menadžera operacije i logistike u Zagrebu. Čini se da više nije pitanje da li najkontroverznija i najveća taksi kompanija stiže na Balkan več kad.

Izvor: B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *