Izabrani novi članovi Upravnog odbora Američke privredne komore u Crnoj Gori

Dodajte komentar

U okviru redovne sjednice Generalne skupštine Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) održane u hotelu Ramada, izabrano je šest novih članova Upravnog odbora.

Novoizabrani članovi Upravnog odbora su gdin Michael Malvebo (Telenor), gđa Svetlana Vuksanović (Philip Morris Montenegro), gdin Slobodan Janjićijević (Coca Cola Hellenic), gdin Oliver Obradović (Microsoft), gđa Katarina Bulatović (Deloitte), kao i gdin Savo Đurović (Porto Montenegro). Njihov mandat će stupiti na snagu 1. avgusta 2015. godine. Sedmi član Upravnog odbora, gdin Nebojša Šćekić (Sava Montenegro), koji je izabran na prošlogodišnjoj redovnoj Skupštini, nastavlja svoj mandat.

Iz Američke privredne komore su kazali da će Upravni odbor nastaviti sa sprovođenjem aktivnosti kako bi unaprijedili poslovni ambijent u skladu sa misijom AmCham Montenegro.

„AmCham Montenegro teži da unaprijedi poslovni ambijent u Crnoj Gori, kao i da doprinese ukupnom ekonomskom i društvenom razvoju zemlje. Snaga AmCham-a je u zajedničkom glasu članica, koje umrežene predstavljaju važan resurs za unapređenje poslovnog ambijenta. Dosadašnji sastav Upravnog odbora je vrlo predano radio na ispunjenju ciljeva postavljenih u Strateškom planu 2014-2018. godine, kao i radu komiteta. Čestitam novim članovima Upravnog odbora na imenovanju i želim uspješan rad“, kazao je gdin Predrag Lešić, odlazeći predsjednik Američke privredne komore u Crnoj Gori.

Na sjednici su takođe predstavljene dosadašnje realizovane aktivnosti AmCham Montenegro, kao i aktivnosti planirane za naredni period. V.d. izvršnog direktora AmCham Montenegro, gđa Milica Dragojević informisala je prisutne o radu komiteta,aktivnostima umrežavanja,statusu članstva i daljim planovima rada AmCham Montenegro.

 

Podsjećamo da je Američkaprivrednakomora u CrnojGori je počelasaradom u novembru 2008. godine ikaodiomrežetakvihprivrednihkomoraširomsvijeta, imacilj da bude jedan od vodećih promoterabiznisa u CrnojGori. Američkaprivrednakomora je posvećenaunapređenjuposlovnog ambijenta u Crnoj Gori, u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *