Etihad caruje Bliskim istokom

Dodajte komentar

Etihad ervejz, strateški partner Er Srbije, devetu godinu za redom je proglašen za vodeću aviokompaniju Bliskog istoka na dodjeli nagrade “World Travel Award”, piše B92.

Etihad je, takođe, dobio i nagradu za vodeću bliskoistočnu aviokompaniju za svoju Prvu klasu, kao i nagradu za vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku.

Svečana ceremonija uručenja ovih prestižnih nagrada održana je u hotelu For sizons u Dubaiju, saopstio je Etihad.

“Veoma nas raduje što su nas profesionalci iz oblasti turizma iz cijelog regiona još jednom proglasili za vodeću aviokompaniju Bliskog istoka. Prošla godina je bila veoma značajna za Etihad ervejz. Uvođenjem novih aviona A380 i B787 u našu kompaniju, u nebo smo vinuli najluksuznije i najinovativnije kabine, ulazeći u novu eru potpuno drugačijeg letjenja”, rekao je komercijalni direktor Etihad ervejza Piter Baumgartner.

Ova priznanja predstavljaju dokaz velikog truda naših zaposlenih, podrške putničke i turističke industrije, kao i postojane lojalnosti naših putnika, dodao je Baumgartner.

Dodjela nagrada “World Travel Awards” ustanovljena je 1993. godine kako bi se odalo priznanje za izuzetnost u oblasti putovanja i turizma, gdje profesionalci iz oblasti turizma i sami putnici glasanjem biraju pobednike, a Vol strit džornal nazvao je ovu nagradu oskarom u oblasti turizma.

Pobjednici se prvo biraju na šest regionalnih ceremonija, u koje spada i dodjela nagrada za Bliski istok, a zatim se krajem godine održava svjetsko finale.

Organizacija “World Travel Awards” prikupila je 2014. godine glasove 609.000 glasača iz oblasti turizma.

Etihad ervejz je počeo sa radom 2003. godine, a u 2014. je prevezao 14,8 miliona putnika.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *