Najprestižnije svjetske biznis škole ponovo u Beogradu

Dodajte komentar

Treću godinu za redom, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu od 24. do 29. marta biće domaćin svjetskog takmičenja u rješavanju poslovne studije slučaja.

Belgrade Business International Case Competition (BBICC) okupiće studente sa najprestižnijih svjetskih univerziteta poput Wharton poslovne škole iz Pensilvanije, Univerziteta McGill iz Kanade,Nacionalnog Univerziteta u Singapuru i drugih univerziteta iz Sjedinjenih Američkih Država, Hong Konga, Velike Britanije, Portugala, Tajlanda, kao i sa Novog Zelanda.

FON i Srpska asocijacija menadžera kao organizatori, nastoje da ovo takmičenje ponovo bude raskrsnica kultura i da stvore dobro okruženje za učenje i razmjenu znanja. BBICC je, između ostalog, jedinstvena prilika za studente prestižnih poslovnih škola iz svijeta da kroz učešće na takmičenju upoznaju Srbiju i srpsku kulturu.

Studija slučaja je analiza poslovne situacije zasnovane na poslovanju stvarne organizacije. Cilj analize studije slučaja je da se student stavi u položaj top menadžera i da donese strateške poslovne odluke iz oblasti menadžmenta, marketinga, prodaje, finansija i međunarodnog poslovanja. Studenti će pred predstavnicima vodećih kompanija, prezentovati svoja rješenja.

Za više informacija posetite sajt BBICC.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *