SSEF: “Dani bankarstva i preduzetništva” krajem marta u Kolašinu

Dodajte komentar

Savez studenata Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Ekonomskim fakultetom i uspješnim kompanijama, u prvom redu bankama koje posluju na teritoriji Crne Gore, realizuje još jednu konferenciju pod nazivom “Dani bankarstva i preduzetništva”.

Činiće je dvije vezane tribine u dva dana.

Prva tribina “Dani bankarstva i preduzetništva” će se održati 25.03. a druga 26.03.2015.godine. Gosti Konferencije će biti predstavnici Ekonomskog fakulteta, Centralne banke, Vlade, ministarstava, predstavnici međunarodnih i državnih agencija, kao i predstavnici najuspješnijih crnogorskih banaka i preduzeća.

Tokom ova dva dana trajanja Konferencije, studenti će imati priliku da prošire svoje znanje o različitim aktuelnim, atraktivnim i perspektivnim zanimanjima na kojima počiva crnogorski finansijski sektor.

Imaće priliku da od gostiju čuju njihovo viđenje trenutne finansijske situacije, dosadašnja iskustva u poslovanju, iskustva u dosadašnjem radu vodećih ljudi u crnogorskim bankama, zatim viđenje perspektive crnogorske privredne aktivnosti iz ugla gostiju, i naravno imaće priliku i da dobiju besplatne savjete od eminentnih stručnjaka. Takođe, gosti će se osvrnuti u svojim izlaganjima kako na kompanije kojima upravljaju, tako i na razloge šta ih je navelo da rade i investiraju u Crnoj Gori, kao i na značaje novih ulaganja.

Uz pomoć sponzora i prijatelja SSEF-a, prijave za konferenciju “Dani bankarstva i preduzetništva” za prvih 70 studenata koji se prijave i plate avans (20e), obezbijeđena je cijena od 65e, dok cijena za ostale učesnike iznosi 80e.

Pored predstavnika banaka i preduzeća, studenata Ekonomskog fakulteta, gosti će biti i studenti iz Beograda, Kosovske Mitrovice, Novog Sada, Pule, Mostara, Ljubljane, Banja Luke, Brčkog..

U cijenu je uračunato :

  • Dva noćenja u hotelu “Bianca Resort & SPA” sa doručkom
  • Prevoz Podgorica – Kolašin – Podgorica
  • Korišćenje svih usluga hotela “Bianca Resort & Spa”:
  • Spa & wellness (zatvoreni bazen, jacuzzi, saune, tursko kupatilo)
  • Fitness centar (teretana koja je opremljena sa 37 sprava, najsavremenijom univerzalnom opremom i kardiovaskularnim spravama)
  • Ulaznice za noćne žurke

Par informacija o konferenciji:

  • Svaki učesnik dobija sertifikat o učešcu koji izdaje Ekonomski fakultet.
  • Obezbijedjene prakse u kompanijama učesnicama za najistaknutije studente.
  • Broj mjesta je ograničen, rezervišite svoje na vrijeme!
  • Prijavu možete izvršiti u kancelariji SSEF-a svakog radnog dana od 10:00 – 14:00, ili na Facebook profilu SSEF-a.
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *